Annoncørbetalt indhold

5 gaveidéer til kvinden, der fortjener lidt ekstra

ANNONCE: Har du en kvinde i dit liv, som fortjener en ekstra god gave til jul, fødselsdag eller bare fordi?

Tøj, smykker, skønhedsprodukter og elektronik er sikre hits hos den moderne kvinde, og er derfor oplagte gaver at overraske med.
Men hvis du er hoppet i spenderbukserne og kender én, som fortjener lidt ekstra, kan du med fordel investere i nogle klassiske og lidt dyrere items, som vil holde i mange sæsoner.
Derfor guider vi dig til, hvilke gaver der vil glæde i mange år og gøre kvinden i dit liv henrykt.

Til den feminine modeentusiast

Hvis kvinden, du vil glæde, er en kvinde med stort K, der elsker at klæde sig feminint, bør du investere i en smuk kjole eller nederdel. Vælg et stykke tøj, der passer til hendes stil og har feminine detaljer i form af for eksempel flæser, læg og sarte farver.
Det eksklusive, danske mærke Baum und Pferdgarten designer klassiske, feminine styles til den moderne kvinde, og du kan sandsynligvis finde noget i deres sortiment, der passer perfekt til den kvinde, du vil glæde.
Vælg for eksempel Albatine kjolen, som har de fineste detaljer og et snit, der er klædeligt for de fleste kropstyper. Kjolen er hvid med print og har flæser og små læg, som giver en romantisk følelse.
Albatine kjolen koster 1.499 kr. og kan købes på www.blossom.dk

Til den kvalitetsbevidste elektroniknørd

Hvis kvinden er mere til elektronik og elsker at se film, lytte til musik og spille spil på elektroniske devices, skal du da glæde hende med en tablet.
Vælg Apples iPad, og giv kvinden i dit liv mulighed for at se film og læse e-bøger på en stor og lækker skærm.
Du kan for eksempel glæde hende med Apples iPad Air 2, som er smart og handy, da den er 6,1 mm tynd og blot vejer 437 g. Derudover får hun et lækkert stykke elektronik, hvor der er fokus på fedt design og god kvalitet. iPad Air 2 kommer blandt andet med en 9,7” Retina-skærm, et 8 MP kamera, to højtalere og 10 timers batteritid. Der er altså ingen tvivl om, at denne tablet vil falde i god jord hos enhver kvinde, der er glad for elektronik og lækkert design.
Køb Apple produkter på www.power.dk, hvor du blandt andet kan finde iPad Air 2 med 128 GB til lige under 4.000 kroner.


Til den stilsikre boligekspert

Er den kvinde, du vil gøre lykkelig, mere til boligindretning og lækkert interiør? Så køb noget fedt til boligen eller start en samling af flot stel.
Royal Copenhagen er en klassiker blandt moderne mænd og kvinder, som ønsker klassisk stel, der er lækkert og æstetisk. Hvis kvinde, du vil glæde, endnu ikke har en samling, kan du derfor starte den med nogle skønne kopper og et par tallerkner. Vælg Royal Copenhagens klassiske musselmalede stel, eller hop ud i de moderne udgaver som det blå mega riflede eller sort riflede. Det vil med garanti falde i god jord hos den moderne boligentusiast, der har sans for design og kvalitet.
Royal Copenhagens forskellige stel kan købes flere steder og, de musselmalede kopper starter fra 549 kr.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • power og blossom - folketidende