Annoncørbetalt indhold

Annonce: A-kassen hjælper dig tilbage i job

Vi er alle overbevist om, at vi sidder sikkert i det nuværende job.

Det er da også meget muligt, at den nuværende situation er sådan. Dog er det ikke til at vide, hvad fremtiden bringer, og hvem ved – måske kommer der en krise for virksomheden. I disse tilfælde skal firmaet ofte skære i omkostningerne. Dette betyder ofte, at nogle af medarbejderne vil blive afskediget. I værst tænkelige scenarie er det dig, som står for skud. Bliver du først fyret, står du uden indkomst – selvfølgelig kan du få statens kontanthjælp, men den kommer du ikke langt med. Ligeledes får du ikke den nødvendige hjælp til at komme tilbage i job. Begge disse områder hjælper din a-kasse med, og er du ikke medlem, skal du overveje det kraftigt.

Overvej lønsikring
A-kasser tilbyder langt fra alle det samme. Der er stor forskel i deres ydelser, og derfor er det vigtigt, at du holder øje med dine muligheder. Du skal selvfølgelig kun blive medlem ét sted, hvor du kan få den hjælp, der er nødvendig for dig. Er du fastansat, og vil du sikre dig mod det tilfælde, at du bliver afskediget? Så er lønsikring det, du skal holde øje med. Ikke alle a-kasser tilbyder denne ordning, og du skal derfor lige tjekke ydelserne grundigt igennem, inden du melder dig ind nogen steder. Lønsikring er en måde, hvorpå du opretholder størstedelen af din indkomst, og på den måde kan familien leve videre med stort set samme forbrug, hvis uheldet skulle være ude.

Bliv attraktiv for arbejdsmarkedet
Bliver du fyret, handler det om at komme i job igen hurtigst muligt. Dette kan være en hård omgang, hvis du har været fastansat det samme sted over en længere periode. Du bliver naturligvis lidt rusten i forhold til arbejdsmarkedet, hvis du ikke har udviklet dig siden din ansættelse. Dette problem kan den rigtige a-kasse hjælpe med, eftersom de guider dig på rette kurs, når det kommer til din ansøgning, din jobsamtale samt dine færdigheder. Du kan få hjælp til det hele, men ligeledes kan du få rådgivning i forhold til hvilke tiltag, der kan være brugbare, når du igen skal være attraktiv på jobmarkedet. Disse fordele nyder du kun godt af, hvis du er medlem af en a-kasse. Er du ikke det, så meld dig til en a-kasse (sponseret link) allerede i dag. Det vil være en enorm fordel for dig, hvis uheldet skulle være ude.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • ftf