Annoncørbetalt indhold

E-cigaretten er blevet en favorit

ANNONCE: Rygning er udbredt i Danmark, og uanset hvilken gade man bevæger sig nedad, vil der med alt sandsynlighed være personer, der har en cigaret i munden.

Engang var de kun de helt almindelige cigaretter, som vi alle kender udseendet af, der var at finde i landet. Dog er det ikke tilfældet længere – nej, mange er nu at finde med en af de populære e-cigaretter. I langt de fleste vennekredse er denne nye rygeform blevet en fast del, og det er der flere grunde til. Med E-cigaretten følger nemlig en lang række fordele, som folk ikke kan stå for, hvilket er naturligt. Kender du ikke til de mange fordele, men har du længe overvejet at skifte – så læs med her! Måske er du den næste dansker, der omlægger til e-cigaretten.

Spar penge
Det er ikke alt, der skal opgøres i penge, men for mange kan det være rart at vide. At omlægge til den populære e-cigaret kan betyde, at der bliver sparet væsentlige summer årligt. I flere tilfælde kan der være tale om tusinde kroner, og hvem kunne ikke bruge lidt ekstra penge på sjov. Forskellen i pris er kommet som følge af de høje afgifter, der er på tobakscigaretter. Disse vil du ikke finde på e-cigaretter, hvor man blot damper. Prisen er afgørende i mange tilfælde, og den spiller for mange også ind i tilfældet her.

Pas på dit helbred
Blandt rygere er der ofte en højlydt diskussion, når snakken falder på, om det er sundere at ryge e-cigaretter. Der er holdninger i øst og vest, og det samme gælder, når det kommer til undersøgelser. Dog er der et særligt område, hvor forskning har vist, at e-cigaretten vinder, når det kommer til helbredet. Der kommer nemlig ikke tjære ned i lungerne, hvilket er blandt de klare fordele. Tjære er ikke godt for kroppe på nogen måde, og derfor vil det være optimalt, hvis man helt kunne undgå dette.

Ryg/damp hvor det passer dig
Rygeloven har ramt tilhængerne af de klassiske cigaretter hårdt, og et ramaskrig er nok den bedste beskrivelse af tiden efter. Rygerne var lang fra tilfredse, da deres muligheder for at ryge forskellige steder pludselig blev meget indskrænket. Dette er ikke tilfældet for folk, der benytter sig af e-cigaretten, idet den ikke er omfattet, og dermed skal personer, der benytter dette nye produkt, ikke bekymre sig i samme grad.

Dine omgivelser slipper for passiv rygning
Rygeloven blev indført, da den skulle hjælpe folk med at undgå passiv rygning. Dermed blev det blandt andet ulovligt at ryge på perroner og andre offentlige steder. Endvidere er der mange i de danske hjem, som har en regel om, at rygerne skal bevæge sig udenfor, når de skal ryge. Disse aftaler kan der selvfølgelig også være gældende, når det kommer til e-cigaretten, men i princippet er det underordnet, eftersom man ikke udsætter folk for passiv rygning, hvis den bliver benyttet.
E-cigaretterne har gjort deres indtog, og lyder det spændende, så se udvalget her - eksempelvis. Der er en lang række butikker, der sælger dette smarte produkt, og det skulle ikke blive et problem at finde et sted, hvis du vil give e-cigaretten et forsøg.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • folketidende