Annoncørbetalt indhold

Få råd til det gode liv

ANNONCE: De fleste af os drømmer vel af og til om det fede liv med lækker bil, dyrt tøj og succes på alle fronter.

Alt for meget drømmeri bringer dig dog længere væk fra målet. En vis portion realisme er selvfølgelig nødvendig, for livsstilen skal selvsagt stå mål med den indtægt, du har mulighed for at skabe. Men der er faktisk en række genveje til dine drømme, hvis det er noget, du er villig til at satse på. Alt handler naturligvis i sidste ende om prioriteter, men læs med og få et par tips til, hvordan nogle af de vilde drømme måske kan bringes nærmere opfyldelse.

Ferrari eller Lamborghini?
Selv om du måske drømmer om en stor dyr bil med alt i udstyr og komfort, er det ikke sikkert banken synes det er den bedste ide, og har du ikke en meget solid bankbog, vil bilforhandlerens finansieringsselskab formentlig vende tommelen nedad, hvis du drister dig til at spørge. Alt håb er dog ikke ude, for leasing er det sidste nye buzzword indenfor bilbranchen, og det kan blive din vej til at virkeliggøre drømmen.

Leasing er i grundprincippet blot et andet ord for leje, så du vil i givet fald kun få bilen til låns. Til gengæld hænger du hverken på værkstedsregninger eller forringelser i værdien. Du vil skulle lægge en udbetaling, som ganske vist ikke er ubetydelig, når det drejer sig om en dyr bil, men stadig en overkommelig opgave for de fleste. Herefter skal du blot betale en fast månedlig leje-ydelse.

En af fordelene ved leasing er, at du ikke stifter gæld. Du betaler bare en fast månedlig ydelse, så på papiret har du ikke stiftet lån. En stor bil koster dog en del hver måned, så med en moderat indtægt er det selvfølgelig et prioriteringsspørgsmål, om drømmen kan og skal realiseres. Har du lyst til at se nærmere på, hvad de enkelte luksusmodeller koster i praksis, kan du få et udmærket overblik på leasingportalen www.findleasing.nu.

En lækker ur-garderobe
Drømmer du om at have et lækkert udvalg af Seiko- eller andre mærkevare-ure, som passer til forskellige lejligheder og situationer, skal du normalt grave dybt i lommerne. Selv om du heller ikke slipper gratis hos Uniwatches, er det alligevel et sted du bør se nærmere på, hvis du går efter store rabatter på mærkevarerne. Køb online her, hvis du samtidig også sætter pris på at have et stort udvalg at vælge imellem. I skrivende stund er der knap 5000 modeller i sortimentet!

Få et monster-TV til halv pris
Er det er stort fladskærms-TV, en kraftig bærbar eller en smartphone du drømmer om, er det ikke utænkeligt, at du kan komme billigt til sagen. Hemmeligheden er Black Friday, som efter få år er eksploderet herhjemme og er blevet årets absolutte udsalgsdag. Desværre er det kun en enkelt dag om året (i slutningen af november), så du kan have brug for at væbne dig med tålmodighed, hvis det ikke ligger lige om hjørnet. Det kan dog i realiteten være en fordel, fordi du så har mulighed for at lægge penge til side, lidt efter lidt. Har du til gengæld is i maven og kan holde dig i skindet indtil da, er der gode chancer for klækkelige rabatter på de ting, du er på udkig efter.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • findleasingnu-uniwatches-folketidende