Annoncørbetalt indhold

Find rundt i junglen af lån

ANNONCE: Er det første gang, du skal stifte bekendtskab med lånebranchen, kan det være en jungle at finde hoved og hale i, hvad der adskiller de forskellige lånetyper.

Ydermere er der rigtigt mange lånebegreber, som man skal kende til, hvis man skal finde et passende lån.

Billige lån er ikke nødvendigvis billige på sigt

Der er rigtigt mange danske låntagere, der går på udkig efter billige lån. Man skal dog tænke over, hvad der definerer et billigt lån? Er det lånet med den laveste rente? Er det lånet uden administrationsgebyrer?

Skal du vurdere, om et lån er billigt, skal du kende til én vigtig faktor – nemlig ÅOP. Kender du ikke til ÅOP, vil det være en umulig opgave for dig at vurdere, om lånet er billigt.

ÅOP = Årlige Omkostninger i Procent (Lånets samlede omkostninger)

En lav ydelse kan være attraktiv, men det er ikke nødvendigvis attraktivt, hvis det betyder, at du skal betale af på lånet i mange år. Generelt skal du tænke dig om en ekstra gang før du takker ja til et lånetilbud, fordi du er blevet fristet af en lav rentesats e.l.

Vil du optage et lån med lave omkostninger, skal du sammenligne lånetilbud på kryds og tværs. Det kan du gøre hos MONEYBANKER, som har lavet en oversigt med de førende låneselskaber på det danske lånemarked.

Vær bekendt med de krav, der stilles til dig

Du stiller krav til dit låneselskab, og dit låneselskab stiller krav til dig. Selvom du er ivrig efter at låne penge, er du nødt til at tage hensyn til de krav, der bliver stillet til dig. Lever du ikke op til kravene, vil din låneansøgning blive afvist, og du vil være nødt til at gå på udkig efter et nyt låneselskab.

Minimum 18 år gammel – Sund økonomi – Fast indtægt – Fast bopæl på en dansk folkeregisteradresse – Adgang til NemID – Ikke registreret som dårlig betaler

Ovenstående er eksempler på nogle af de mest almindelige krav, som bl.a. berører alder og økonomi. Du er ikke nødvendigvis sikret et lån, fordi du lever op til disse krav, men dine muligheder er generelt gode. Ansøger du om et lån, accepterer du automatisk, at du lever op til kravene, så det er vigtigt, at du har læst alle vilkår og betingelser.

Det er uforpligtende at sende en låneansøgning

Skal du finde rundt i junglen af lån, skal du også vide, at det er uforpligtende at sende en låneansøgning. Sender du en låneansøgning, forpligter du dig ikke til at optage lånet. Får du tilsendt et lånetilbud, der ikke lever op til dine krav, kan du altid takke nej.

Det er endda muligt at sende låneansøgninger til flere (i realiteten alle) låneselskaber på én gang. Det kan du overveje at gøre, hvis du vil have noget at sammenligne med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Moneybanker