Annoncørbetalt indhold

Julegaveideer til de mindste

ANNONCE: Det er blevet jul igen, og du har efterhånden fået ønskesedler fra de fleste.

Undtagen de mindste i familien, som enten er for små til at forstå konceptet eller simpelthen ikke kan finde på, hvad de kunne ønske sig. Så du må søger andre steder, og her nettet en kæmpe hjælp. Det virtuelle indkøbscenter bugner med gaveideer og gode tilbud, så det halve kunne være mere end rigeligt. Men i dette virvar af tilbud, råd og vejledning, får du her nogle klassikere, når gælder julegaver, der glæder de mindste.

Tidløst LEGO
LEGO går simpelthen aldrig af mode, og er altid et sikkert hit hos både små og store børn. Der findes de store Duplo-klodser til de helt små børn. Så er der en lang række mere eller mindre komplicerede LEGO-modeller tilpasset forskellige aldersgrupper. Vil du have inspiration til gaveideen til halvvoksne børn i teenagealderen, så klik her. LEGO er et godt legetøj at samles om forældre, børn og søskende imellem, fordi flere kan hjælpe til og bygge på det samme projekt samtidig.

Tøj og sko
Børn vokser ud af deres tøj og sko i løbet af ingen tid, og derfor går du aldrig galt i byen med julegaver i form af beklædning til børnene. Små børn opfatter det måske ikke som en rigtig gave, fordi det ikke er noget de kan lege med, men forældrene bliver glade og det gør børnene også i det lange løb. Men man kan faktisk gøre tøj og sko mere interessant som gave ved at købe noget med et motiv af én af børnenes yndlingssuperhelte eller noget i den stil. Eksempelvis kan man pakke et par seje batmandhjemmesko ind og lægge under juletræet. Hjemmesko er altid en mangelvare i danske familier, fordi børnene altid bruger dem og hele tiden smider dem væk. Vælg et motiv eller print, som børnene vil kunne lide, find eventuelt inspiration og se vores udvalg her. Tænk over børnenes interesser og brug den viden, når du køber tøj og sko til dem.

Spil
Spil findes i alle afskygninger, til helt små og til helt store. Det er én af de store julegaveklassikere, fordi det er nemt at købe og langt de fleste børn interesserer sig for en eller anden form for spil. Spil findes også i et ret bredt spænd af prisklasser, mange af de kendte spil er lidt halvdyre, men du behøver altså ikke ruinere dig selv, når du købe spil som gave. Sådan noget som Uno og Ludo fås omkring 100 kroner, og gør mindst lige så meget gavn spil i den dyrere ende som matador og Afrikas Stjerne. Oftest bliver spil dyrere i takt med spillernes alder, hvor voksenspillene Trivial Pursuit og Bezzerwizzer kan være en ret pebret omgang at købe ind. Men når nu det gælder gaveindkøb til de små, kan du slippe afsted med en noget mindre skilling. Husk at børn er ret ligeglade med, hvad noget har kostet, så længe der ligger et eller andet og venter på dem under juletræet den 24.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • toysrus og deichmann - folketidende