Annoncørbetalt indhold

Sådan får du en bæredygtig ferie, som er god og oplevelsesrig

ANNONCE: I alle aspekter af livet i dag kan man finde måder, hvorpå man kan rejse bæredygtigt og der er mange forskellige måder, hvorpå man kan gøre det. https://mereomrejser.dk/

Det er dog desværre ikke noget, som der er så mange, der gør og det er ikke fordi, at der ikke er et ønske om det. For både fra de rejsendes side og arrangørernes side er der et stort ønske om at få bæredygtighed på dagsordenen når der skal pakkes rejsekufferten og man siger farvel til landet. I forbindelse med Yaneeda er denne artikel udarbejdet som en guide til hvordan du kan være sikker på, at du forbruger mindre CO2 på din rejse end normalt.

Tag dig god tid
Noget af det vigtigste man kan gøre når man ønsker at holde en bæredygtig ferie er, at man kan sørge for, at tage sig god tid. At tage en uge fri fra arbejde holder ikke så lang tid hvis man ønsker at være rigtig bæredygtig. For det er nødvendigt, at man ikke nødvendigvis planlægger hele sin rejse, men derimod tager den med ro og dette er også noget, som kræver meget tid i sig selv. Det er ofte i meget pressede situationer, at man er tilbøjelig til at tænke mindre på miljøet. For hvis man sidder og venter og skal nå en bus til et andet sted på et bestemt tidspunkt kan det være, at man pludseligt er mindre bæredygtig end man ville være hvis man havde bedre tid. For så kan det være, at man tager en taxa i stedet for at gå, eller måske leder man ikke efter en skraldespand, men ender bare med at smide ens affald på jorden og det er jo ikke så godt for miljøet.

Vælg dit transportmiddel med omtanke
Noget andet, som du kan være opmærksom på, hvis du skal ud og rejse er, at du kan sørge for at undgå flyveren. For selvom det efterhånden er blevet en selvfølge, at man da tager flyveren når man skal ud og rejse så er dette langtfra den mest hensigtsmæssige måde at rejse på, hvis altså man ønsker at være bæredygtig. Derimod er et transportmiddel som toget et godt alternativ, som man kan vælge at benytte sig af. Igen skal man sørge for at have mere tid da tog altid vil tage længere tid end fly. Men samtidig kan man nyde den stilhed der er i toget, og man kan på en anden måde nyde naturen, som i hurtigt fart kører forbi udenfor. Det kan faktisk i sig selv føles som en hel rejse når først man har fået for vane at transportere sig selv i tog. Og hvis man vil være endnu mere bæredygtig end dette så kan man vælge at snøre vandreskoene, for så kan man komme ud i verden på apostlenes heste, som man altid har lige ved hånden. Udover, at det er et meget bæredygtigt transportmiddel så er det også godt for helbredet, at man få

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • billede4