Annoncørbetalt indhold

Vær god mod dine dyr

ANNONCE: Akkurat som et barn ikke vælger sine forældre, vælger dit hus- eller kæledyr heller ikke at være i ”fangenskab” hos dig.

I begge tilfælde er du den, der tager initiativet til samhørigheden, og derfor er det også dig, der har ansvaret for, at alle har det godt og trives. Desværre er det ikke nogen selvfølge når det gælder dyrene. Alt for mange anskaffer sig et dyr, men bliver måske med tiden træt af besværet eller får andre interesser. Den går altså ikke uden videre. Vi har fundet et par områder, hvor alt for mange springer over, hvor gærdet er lavest.

Hesten skal ikke stå i stalden dagen lang
Vi kunne have valgt et hvilken som helst dyr, men hesten er et fint eksempel på et dyr, der skal passes og plejes, for at have et godt liv. Hesten er et socialt væsen, som har brug for hyppig kontakt - og ikke blot en hyggetur en enkelt gang om ugen. En sund hest skal motioneres. Det er den bygget til, og det er en af de ting, der giver den livskvalitet og holder den sund - i øvrigt akkurat som det også forholder sig med mennesker. Så benyt chancen til, at I begge får masser af oplevelser og sund motion.
Selvfølgelig skal den også have et sundt og nærende foder, og her gælder det om at sætte sig grundigt ind i dyrets behov. Find en foderleverandør, du har tillid til. Her kan du også ofte få gode råd og tips med på vejen.
Hesten skal naturligvis også strigles, eventuelle sår og udslet skal plejes og hovene skal beskæres. Det giver samtidig masser af nærhed, og det er både godt for dig og hesten. Klik her, hvis du er på jagt efter en professionel leverandør af både foder, plejemidler og udstyr til hest og rytter.

Når der støder sygdom til
Med den rette pasning, pleje og motion har du forhåbentlig et sundt og raskt dyr. Men selv om du gør alting rigtigt, kan der alligevel støde sygdom til. Holder du for eksempel hund eller kat, er der som regel også en række vaccinationer og andre standardbehandlinger, som hører sig til. Her er du nødt til at tage dyrlægen til hjælp. Det er selvfølgelig ikke gratis, men allerede inden du anskaffede dig dyret har du forhåbentlig indkalkuleret en passende post i budgettet. Det skal der være plads til.

Find en fast dyrlæge, som du er tryg ved - gerne i lokalområdet. Bor du på Silkeborg-egnen, har www.raskedyr.dk et godt ry. Måske har du hørt tale om dem i forbindelse med den rekordstore hvalpefødsel, hvor hele 18 hvalpe blev taget ved kejsersnit, og hvor både mor og alle 18 hvalpe kom godt igennem forløbet.

Har du endnu ikke fundet den rigtige dyrlæge, er det en god ide at spørge i lokalområdet til andres erfaringer. Ofte er der også interessegruppe på Facebook, hvor man kan være heldig at få tips til at finde de gode dyrlæger.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • danshagroshoppen og raskedyr - folketidende