Annonce
Erhverv

Skab det ideale arbejdsklima

Meget af vores tid tilbringes på arbejdspladsen og på kontorer med solens skarpe stråler og varmen, der medfølger. Derfor er det vigtigt at sørge for et optimalt indeklima.

Alle, der arbejder på et kontor, kender til de generende solstråler, som enten blænder øjnene eller reflekteres i computerskærmen, så det er umuligt at se sit arbejde, eller den varme, der automatisk kommer i følge af de varme stråler og efterlader én overophedet, hvilket alt sammen går ud over produktiviteten.

Dette kan dog undgås, og med den rette solafskærmning på kontorets/bygningens vinduer kan det lade sig gøre både at justere lysindfaldet efter kontorets placering og regulere temperaturen i rummene. Der findes et stort udvalg af solafskærmning, som kan afhjælpe ethvert problem med kraftige lysindfald, blændende og reflekterende solstråler og for højt varmeindfald på grund af solens varme stråler.

Typer af solafskærmning – hvad skal man vælge?
Der er dog visse forhold, der skal overvejes ved valg af solafskærmning, for der findes mange forskellige designmuligheder og priskategorier. Der findes blandt andet løsninger indenfor persienner, lamelgardiner, plisségardiner og rullegardiner udover solafskærmnings-produkterne solfilm og vinduesfilm. Det afhænger altså af, hvilken type afskærmning der er behov for. Måske er der behov for flere forskellige typer solafskærmning – for eksempel solfilm på bygningens vinduer for at afskærme for solens stråler og undgå de generende genskin på computerskærmen når der arbejdes, og lamelgardiner eller persienner vil være et oplagt valg på kontorer med glasruder for at kunne bevare udsynet. Dermed bevares det naturlige lysindfald fra solen på kontoret, samtidig med at lysrefleksioner i computerskærme undgås, og det giver mulighed for at man selv kan regulere den mængde af sollys, der kommer ind, blot ved at dreje på lamellerne.

Vinduesfilm kan som sagt også afhjælpe varmegraderne i bygningen, hvilket kan være lige så vigtigt som afskærmning af solens stråler, da for meget varme på et kontor i sommermånederne, eller for meget kulde om vinteren, kan gå ud over medarbejdernes humør og effektivitet. Vi kender det nok alle, er det for koldt eller for varmt, er det svært at koncentrere sig om andet, derfor er det vigtigt at skabe de ideelle arbejdsbetingelser- og klima, og dette kan gøres med forskellige vinduesfilm, som fås til alle bygninger. Med vinduesfilm på bygningens ruder er det muligt at få en total varmeafvisning på op til 85%.

Hvad med sikkerheden?
Det er desuden også muligt at opgradere bygningens vinduer til sikkerhedsglas med sikkerhedsfilm, både for personbeskyttelse af medarbejderne og for på den måde at sikre imod blandt andet indbrud og hærværk, trykpåvirkning og splinter ved brud.

Fordele ved investeringen i solafskærmning
Investeringen i solfilm og solafskærmning kan være rigtig god, men som alle andre investeringer, kræver det selvfølgelig en grundig og seriøs rådgivning og valg af de rigtige produkter til hver enkelt bygning, kontor og glastype. Der kan være mange fordele ved at investere i solafskærmning til kontorbygningen, både ude og inde, og det er blandt andet en økonomisk attraktiv løsning i forhold til andre foranstaltninger, mod problemer mod overopvarmning, da der kan opnås driftsbesparelser, fordi der bliver mindre behov for at nedkøle bygningen/kontorerne. En anden fordel er, at man ved solafskærmning ikke afskærer for udsigten eller udsyn gennem kontorets ruder, hverken ved solfilm, vinduesfilm eller diverse gardinløsninger, og der er med DO Tradings produkter både lang holdbarhed og 15 års garanti. Se mere på www.dotrading.dk

  • Indeklima
Annonce
Annonce
Annonce
Nykøbing

Pryglet ud af Aarhus: Ny øretæve til NFC

Lokal nyt

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Lokal nyt

Krævede syv års arbejde: Nu er det endelig klar

Sport

Claus Jensen: Vi skal lære af de her perioder

Lolland

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Sport

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Guldborgsund

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Lolland

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede

Sport

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Erhverv

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Indland

Forventer flere kraftige brag omkring udbrændt Børsen

Lokal nyt

Godkender økonomisk redningsplan med markant mindre indflydelse

Guldborgsund

Camillas umulige kamp: 300 har takket nej

Falster

For få havde lyst: Nu flytter den til fængslet

Sport

Bizar afslutning koster dyrt: Nu er hammeren faldet

Annonce
Annonce
Gedser

Fanget ved grænsen: Medbragte meget stort, kontant beløb

Guldborgsund

Et farvel til bananen?

Udland

Iran lukker landets største lufthavn efter melding om angreb

Guldborgsund

Henrik havde svært ved at stå stille, da han så tyren Bjarne

Sport

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt