Annonce
Debat

Pleje plus beskylder mig for at være en voldsmand

Ligegyldig hvor meget jeg prøver på at komme Direktøren for Pleje plus i møde for at få orden på alle de store løgne op postulater der bliver skrevet om min person som teamlederen i Stokkemarke og en anden ansat så flot også har skrevet, er der på INGEN måde nogen lyst til et samarbejde i Pleje plus, for når først Direktøren for Pleje plus og teamlederen i Stokkemarke har sat sig for at man kun skal svines til med løgne af den værste slags bliver de ved uden de overhoved har beviser for det fra alle de sosus´er der kommer i mit hjem for at hjælpe mig, de vil hellere udspørge dem der skal / har været hos mig i stedet for at komme til mig, og ikke komme med alle deres gætterier bare for at prøve på at gøre mig upopulær.

Jeg bliver beskyldt for at være - Udadreagerende - og betydningen af det ord er;

- præget af en urolig, aggressiv, voldsom, evt. voldelig måde at reagere på om adfærd eller person SPROGBRUG især i behandlersprog - Han reagerer på den mindste foranledning mod omgivelserne, meget ofte med vrede, trusler og evt. vold. Denne til tider meget voldsomme udadreagerende adfærd kaldes også acting out -.

Det skal lige siges, at jeg aldrig har haft med det psykiatriske system at gøre, og jeg ved gud aldrig har opført mig sådan og heller ikke har nogen intentioner om at opføre mig som sådan.

Alle de sosus´er der har været i mit hjem i 26år har jeg været glade for, lige på nær dem fra Pleje plus jeg har klaget over, så det er 3 personer der ikke kan forholde sig til sandheden om min person, dem på kontoret i Maribo skal jo også have noget at lave, så derfor har de jo rigelig med tid til at svine mig fuldstændig unødig til inde på Borgerportalen.

Det skal lige siges at jeg har haft et mellemværende med teamlederen i Stokkemarke, men det kom der ikke noget ud af da han ikke havde til hensigt til at ville hjælpe mig selvom han godt kunne, der er i forvejen ikke meget hjælp at få når man spørger om noget, da man så kun får den ene efter den anden af dårlige undskyldninger om hvorfor der ikke er sket noget, jeg har ventet efter en sejl i over 8 måneder, og det eneste der er sket, er at jeg har fået 3 sejl jeg skulle afprøve, men som ikke passede, og Pleje plus er KOMPLET ligeglad med om jeg får ødelagt min ryg mere end den er, så hvis der skal ske noget skal men selv kontakte Lolland Kommune om de kan hjælpe en, for ellers sker der aldrig noget, Pleje plus glemmer at de har med mennesker at gøre.

Jeg synes ikke det skulle være nødvendigt at jeg skulle skrive et læserbrev, ja nu flere af dem, for egentlig synes jeg ikke det er rart for nogen overhoved, men når jeg ikke engang kan komme igennem til Direktøren for Pleje plus er der jo ikke andet at gøre, jeg er en borger i Pleje plus og det er man komplet ligeglad med, det er kun sørgeligt at det skal være sådan, men i Pleje plus er der ingen der vil lytte, for de vil hellere svine mig til og komme med alle deres løgne og postulater omkring min person.

Men jeg vil gerne sige tak til alle de sosus´er der hjælper mig, for det er ikke jer der behandler mig dårligt, og tak fordi i synes jeg er en rar mand at komme til.

Bjarne Christensen
Kældernæsvej 72
4952 Stokkemarke

Annonce
Annonce
Annonce
Lolland

Aldi sælger ud: Nu kan du købe hele pivtøjet

Rødby

Lalandia lander rekord-overskud: Overvejer udbygning

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Indland

Vanvid: Seks syrebomber er kastet ind i skolegård i Esbjerg

Lolland

Trækker stikket: Vil opløse sig selv midt i jubilæumsåret

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

Erhverv

Lokal bilforhandler i opkøb på Sjælland

112

Klip og bøder på Vestlolland

Sport

Landsholdsstjerner kommer til Falster

Politik

Løsgængeren Lars Boje stifter nyt parti

Guldborgsund

Jubler over Marys besøg: En kæmpe fornøjelse

Udland

Mand med alkoholskabende krop frifundet for spritkørsel

Lolland

Fjerner alle skraldespande

Erhverv

Vendt på en tallerken: Butikkerne forventer ikke prisfald alligevel

Indland

Beredskab tilbage ved Børsen efter gløder blussede op over natten

Annonce
Annonce
112

Søstre fra Levakovic-familie idømmes fængsel for at svindle ældre

Indland

Danskernes arbejdsglæde slår rekord

112

Truet af ekskæreste: "Jeg slår dig ihjel"

Erhverv

Lokal hæder til danmarksmesterskaberne

Falster

Mark O's nye eventyr tog dem på sengen: "Gud, der er mange"

Guldborgsund

Se billederne: Dronning Mary på besøg på Falster

112

Kørte spritstiv i lånt bil: Så blev den taget