Annonce
Bolig og livsstil

Her er de kendtes sjove aprilsnarre

Stéphanie Surrugue har al mulig grund til at finde det store smil frem i dagens anledning. Som aprilsnar forsøger hun nemlig at snyde sine følgere på Instagram. Foto: Polfoto/HJORTH HENNING

Stéphanie Surrugue og Mads Steffensen er blandt de kendisser, som forsøger at narre deres fans, fordi kalenderen siger 1. april.

Hvert år forsøger en masse mennesker at narre hinanden, når kalenderen viser 1. april.

I år er bestemt ingen undtagelse. Som sangerinden Taylor Swift skriver på sin Twitter-profil, skal man "ikke stole på nogen som helst" på grund af den traditionsrige aprilsnar.

Og selv om den unge musiker nok ikke kender til den danske Go' Morgen Danmark-vært Stéphanie Surrugue, er den dansk-franske tv-vært en af dem, som i dagens anledning forsøger at snyde sine fans.

- Nogle gange skal man gribe de muligheder, der byder sig. Jeg flyver til Sydafrika onsdag eftermiddag for at erstatte Amin (Jensen) i "Jeg er en celebrity - Få mig væk herfra". Tak til Mikkel Beha, der tager mine Go' Morgen-vagter, skriver den morgenfriske tv-vært således på sin profil på Instagram.

Et af de steder, hvor Surrugue er kendt fra, er det ikoniske radioprogram "Mads & Monopolet". Og med en aprilsnar forsøger Danmarks Radio at bilde sine lyttere ind, at netop det program slutter til foråret.

- Det er selvfølgelig en stor beslutning, men jeg har altid følt, at det var rigtigt at stoppe på toppen, siger Mads Steffensen ifølge DR's egen hjemmeside om sin angivelige radio-exit.

Ifølge artiklen om Steffensens afsked med Monopolet, bliver hans program afløst af et nyt program, "Palle & Panelet", med storebror Palle Steffensen i værtsrollen.

Også X Factor-dommeren Remee hoppede med på aprilsnars-bølgen, da han på sin Instagram-profil lagde et billede op af et par falske signatursko fra Nike med teksten "Remee" på siden.

Musikmagasinet Gaffa narrede ligeledes deres læsere til at tro, at selveste Kanye West kritiserer Roskilde Festival for at have booket Paul McCartney i stedet for Beyoncé.

- Ikke noget disrespekt over for min ven Paul. Men har han ligesom ikke haft sin tid? Efter min mening burde man fokusere mere på at booke nutidig musik i stedet for at gå på jagt i gemmerne, og jeg mener, nok har Paul haft et par hits, blandt andet hjulpet på vej af mig selv, men hvad er han egentlig i sammenligning med Beyoncé? spørger Kanye i den spøgefulde artikel.

Den til tider udskældte københavnske gadefestival Distortion kommer på samme måde med en udmelding, som nok ville få et par sind i kog, hvis ikke det havde været 1. april.

På Facebook skriver de nemlig, at de i samarbejde med Københavns Kommune er blevet enige om, at de ikke længere vil sørge for at rydde op efter dem selv, når deres gæster hærger Københavns gader med tomme øldåser, tis og cigaretskodder.

Se Stéphanie Surrugues aprilsnar lige her: https://instagram.com/p/06HzEprvde/?taken-by=stephkultur

Og Danmarks Radios her: http://www.dr.dk/p3/p3/artikel/mads-monopolet-stopper-til-sommer

Og Remees snydesko her: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153201663599461

Og Gaffas Kanye-joke her: http://www.gaffa.dk/nyhed/93850

Og Distortions oprydnings-aprilsnar her: https://www.facebook.com/cphdistortion?fref=nf

Newspaq

Stéphanie Surrugue har al mulig grund til at finde det store smil frem i dagens anledning. Som aprilsnar forsøger hun nemlig at snyde sine følgere på Instagram. Foto: Polfoto/HJORTH HENNING
  • Stéphanie Surrugue har al mulig grund til at finde det store smil frem i dagens anledning. Som aprilsnar forsøger hun nemlig at snyde sine følgere på Instagram. Foto: Polfoto/HJORTH HENNING
  • Stéphanie Surrugue har al mulig grund til at finde det store smil frem i dagens anledning. Som aprilsnar forsøger hun nemlig at snyde sine følgere på Instagram. Foto: Polfoto/HJORTH HENNING
Annonce
Annonce
Annonce
112

Hunde redder kvinde fra kraftig brand

112

Efter voldsomt overfald: Politiet kommer med nyt om 15-årig drengs tilstand

Guldborgsund

- Når sådan et chok rammer, har vi brug for at samles

Vejret

Weekenden bliver kold men byder på flere solstunder

112

15-årig overfaldet: Fire personer anholdt

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Sport

2.400 billetter solgt: Storkamp nærmer sig udsolgt

112

Stoppet med slagvåben og pistoler i bilen

Lolland

Politiet måtte give fortabt: Nu er påskemysteriet opklaret

Guldborgsund

Unikt projekt: Sygehuspatienter kan nu modtage behandling i eget hjem

Indland

Ydermure er styrtet sammen i den udbrændte del af Børsen

112

En person kørt på sygehuset efter sammenstød i trafikken

Lolland

Kommune fik kritik for ventetid: Handleplan skal rette op

Guldborgsund

Jyder tabte i Højesteret: Guldborgsund Kommune vinder strid om millioner

Lokal nyt

Kæmpe-lukning får konsekvenser: Fyringer rammer også lokalt

Sport

Lokal bokser bliver hovednavn ved professionelt stævne

Annonce
Annonce
112

National politienhed ransager på Falster: Sag af særlig grov karakter

Lokal nyt

Efter slagteri-lukning: Frygter at lokale svineavlere stopper

Indland

Afspærringer omkring Børsen opretholdes indtil mandag morgen

Indland

Danish Crown lukker Ringsted-slagteri og nedlægger 1200 job

Lolland

Rundt på gulvet over stor donation

Sport

Maribo-dreng skifter til dansk traditionsklub

112

Blev opdaget: Solgte narko på byens torv midt om dagen