Lollandsk fuldkornsjuice og friskmostet juice fordobler salget på et år.
Iværksætterne Christian Lorentz Bagger og Tine Vinther Clausen er nået så langt i udviklingen af deres sunde lollandske juicer, at de er vokset fra det anlæg på Råhavegård ved Holeby, hvor det hele startede i 2009.
Inden årsskiftet ventes en fabrik til otte-ti millioner kroner at stå klar til at effektivisere produktionen. Det er nødvendigt for at kunne efterkomme en stigende efterspørgsel på den friskmostede juice.
Der er lagt op til en investering på otte-ti millioner kroner i en fabrik, hvor produktionen af de friske drikke bliver mere effektiv, og hvor der samtidig også bliver en produktionslinie til det, der har udviklet sig til et sidegevinst:
- Vi ville jo oprindeligt gerne udvikle sunde og bæredygtige drikke af lokal frugt og fuldkorn, fortæller Christian Lorentz Bagger.
Under fremstillingen af forsøgs-drikkene kom der en pulp, der siden er udviklet til forskellige typer snack, og som nu også er på vej til markedet - med den rigtige smag, og den rigtige og holdbare sprødhed.
Læs mere om den succesrige juicefabrik i lørdagens udgave af Folketidende.
Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhed