Fodboldklub vil bespise 2.500 gæster med lokale råvarer på en enkelt dag.
Fodboldklubben Nykøbing FC vil til sommer sammen med Claus Meyer lave Danmarks største pop-up-restaurant.
Planen er for en enkelt dag at omdanne stadion til en stor madfestival med spiserestaurant med plads til 2.500 gæster, som skal får serveret en fem-retters menu bestående udelukkende af lokale råvarer.
Konceptet kendes allerede fra tv, hvor Claus Meyer tidligere sammen med sin køkkenchef og forretningsfører Bo Frederiksen, har ladet tilsvarende pop-up restauranter - dog i mindre målestok - skyde op rundt omkring i det danske sommerland.
I Nykøbing bliver det også Bo Frederiksen, som sammen med køkkenchefen på Hotel Saxkjøbing Rene Thrane skal stå i spidsen for madfestival og restaurant. Arrangementet er planlagt til lørdag 27. juni.
Læs i tirsdagens udgave af Folketidende om økonomien bag arrangementet, som også involverer en underskudsgaranti fra Guldborgsund Kommune.
Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhed