Sakskøbing skal omdannes fra gammel købstad til moderne madmetropol.
Claus Meyer rører godt i gryden i Sakskøbing, og står det til den madglade iværksætter og folkene bag projektet “Det Grønne Hus”, så vil byen inden længe gro til et mini-New York, et “Little Apple”, på den gastronomiske front.
Med den positive summen, som onsdag aften genlød på Hotel Saxkjøbing, hvor cirka 60 tilhørere lærte om de madmæssige fremtidsvisioner for byen, synes den fornødne opbakning at være hjemme.
Ifølge Birte Aagaard fra projektgruppen varer det ikke længe, før projektet kan gå fra idéfasen til virkelighed. Der er nemlig allerede fart på forhandlingerne om, hvor en madskole og en foreningsdrevet butik skal ligge i byen.
- Vi er ved at få styr på lokaliteten, siger hun og tilføjer, at hun forventer, at tiltagene vil spire allerede til marts.
Læs meget mere om Meyers nye madmekka og opbakningen til det madmæssige drømmescenarie i torsdagens Folketidende.
Klik her for at læse Folketidende på PC