Mellemfornøjet smiley til Stoppestedet. Johnny Andersens ansvar, mener restauratør.
Det var leverpostej og hakket kød, der blev opbevaret i køleskabe, der havde en temperatur på mellem 12 og 15 grader celsius, der blandt andet var medvirkende til, at Fødevarestyrelsen torsdag 28. maj besluttede at lukke madleverandøren Stoppestedet på Østre Boulevard i Nakskov.
Fødevarestyrelsens besøg udløste også en mellemfornøjet smiley til Stoppestedet.
Restauratør på Holeby Gl. Kro & Kulturhus, Diana Odgaard Andersen, fralægger sig ansvaret for den uhygiejniske håndtering af maden på Stoppestedet i Nakskov.
Læs også: Madleverandør lukket af Fødevarestyrelsen
- Det er Johnny Andersen, der vist nu bor i Aarhus og arbejder i Aarhus med events, som er direktør for Stoppestedet. Jeg er trådt til, da Johnny fik andet arbejde og har kun sørget for, at der blev lavet regnskaber og udbetalt løn til de ansatte på Stoppestedet og overdraget penge, så de kunne handle, oplyser Diana Odgaard Andersen til avisen.
- Og det er da noget svineri, der er foregået med maden. Det er der ingen tvist om.
Læs meget mere om sagen om Stoppestedet i onsdagens udgave af Folketidende.
Klik her for at læse Folketidende på PC
Klik her for at læse via en mobil enhed