Annoncørbetalt indhold

Annonce: Benyt affiliate markedsføring som led i dit iværksætteri

Der er rigtig mange derude, der går rundt med en drøm om iværksætteri – og det forståeligt.

Selvom det er hårdt at være selvstændig, er goderne, i form af frihed og muligheden for at tjene de store penge, attraktive.
For mange virker det dog også som en uopnåelig drøm. Hvor skal man starte? Hvad skal man starte med? Hvordan skal man starte? Det er bare nogle af de mange spørgsmål, folk betvivler sig selv med. En af mulighederne er at starte med affiliate marketing.
Ved at have en eller flere affiliate sider lærer du, hvad det kræver at være selvstændig. Affiliate markedsføring kan tilmed være en lukrativ forretning, hvis du altså gør det ordentligt. Læs videre i det der følger og bliv klogere på en mulig digital marketingstrategi.

Hvad er affiliate marketing?
Det er bestemt ikke alle, der ved præcist, hvad affiliate marketing går ud på. I alt sin enkelthed handler affiliate marketing om at sælge andres produkter med en procentdel af det gældende salg som gulerod.
Det er altså en form for vennetjeneste, hvor du bliver betalt for at være den direkte årsag til salget. Der er mange fordele ved affiliate marketing, men der er også hård konkurrence på området. En affiliate hjemmeside kan også stå for informerende materiale. På hjemmesiden godtgift.dk kan du se en affiliate side, hvor det primære formål er at informere læseren om et givent emne. Hertil kan virksomheder så betale folkene bag hjemmesiden for at skrive om dem.

Forudsætninger for at lave affiliate marketing
Når du laver affiliate markedsføring, lever du på dit content. For at have en eller anden form for eksistensgrundlag, skal dit content differentiere sig fra den egentlige sides content. Det omhandler både kvaliteten af dit content, men også at dit content hele tiden bliver opdateret i forhold til tidens tendenser, er vigtigt.
Når du løbende opdaterer content, vil Google i højere grad vurdere din side som værende attraktiv og relevant for eventuelle kunder, hvorfor din side vil blive rangeret højere i Google. Det handler altså om hele tiden at holde sig opdateret om, hvad der rører sig ude i vælten, og derefter skrive content om det.
Derfor er din internethastighed af allerstørste vigtighed. Du bør derfor undersøge, hvorvidt der er muligt for dig at få fibernet. Fibernet er væsentligt hurtigere end bredbånd, og du er med fibernet sikret, at du modtager den ydelse du har betalt for. Det er desværre ikke alle, der kan få fibernet, hvorfor du lige bør undersøge det, inden du sætter forventningerne alt for højt op.
Det er også vigtigt, at du har mulighed for at poste ting på dine hjemmeside, selvom du ikke er hjemme. Derfor er din smartphone en meget vigtig bestanddel af det at være affiliate marketer. Når du hele tiden skal være med på beatet, er det vigtigt, at forudsætningerne for dette er i orden. Det betyder blandt andet, at du hurtigst muligt skal reparere din iPhone eller købe en ny, hvis den er gået i stykker. Hvis du for eksempel har haft et kundemøde i Vejle, hvor din telefon gik i stykker, bør du finde en iPhone reparation i Vejle, så du ikke går glip af noget på hjemturen.

Hvad adskiller en god og succesfuld affiliate hjemmeside fra en dårlig?
Der er rigtig mange affiliate hjemmesider, men langtfra dem alle sammen har succes. Artiklen har allerede været lidt inden på det, men de der adskiller de succesfulde sider fra de mindre succesfulde, er kvaliteten af dit content.
Dit content er som sagt dit eksistensgrundlag. Mange begår den fejle at have for mange affiliate hjemmesider, så de ikke har mulighed for løbende at skrive kvalitets content, der skaber værdi for læseren. Du kan sige, det handler om at gå fem meter i dybden i stedet for at gå 5 meter i bredden.
De fleste virksomheder har en lang beslutningsproces, når de skal ændre noget. Det betyder, at de ikke bare kan ændre i deres content, hvis en tendens ændrer sig. Det har du netop mulighed for. Kort fortalt har du mulighed for at pleje din hjemmeside på samme måde forældre kan pleje et enebarn – med fuld forkælelse.

Investeringen af indtjeningen
Når du begynder at få succes med din affiliate side, handler det som iværksætter om at være opportunistisk og finde muligheder for at tjene endnu flere penge.
Først og fremmest er det her, du kan begynde at tage flere affiliate sider under bæltet. Måske kan du for at bibeholde kvaliteten af dit content overveje at hyre en studiepraktikant. Ved at benytte dig af en studiepraktikant holder du omkostningerne nede på samme tid.
Derudover handler det om at forrente din kapital. Det der er flere måder at gøre på. det kan for eksempel være ved at investere i ejendomme eller aktier og obligationer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • pexels-photo-266185-m-annonce