Annoncørbetalt indhold

Annonce: Dansk webshop har specialiseret sig i alt til kontoret

Kontorartikler er muligvis det mest hyppige ord, forbundet med de logistiske dele i at drive et kontor.

Ikke desto mindre omfatter det de mange nødvendige ressourcer, virksomheder bruger til dagligt.

Papir i stakkevis, whiteboards, aktiveringssystemer og mapper. Der er mange kontorforsynende firmaer, som distribuerer kontorartikler til virksomheder, men det er nu også blevet eftertragtet at bestille direkte via nettet, da dette fremskynder og gør processen mere simpel. Da skriveredskaber samtidigt er et stort forbrug på arbejdspladsen, kan kontorforsyningen, Kontor Syd, da med god grund anbefale deres varierede udvalg, særligt af de kvalitetsrige kuglepenne.

Kuglepenne i massevis
Der findes sikkert ikke et eneste kontorlokale uden et skriveredskab. Virksomheder og kontorer bruger det behændigt i dagsordenens mange møder, arbejdsopgaver og som kommerciel brug til konferencer og messer. Siden der blev lavet masseproduktion af kuglepenne har dette produkt da også næsten trumfet over den nært beslægtede og populære blyant. Blæk og papir går hånd i hånd når vi skal udtænke og danne rammen for vores gode idéer vha. Mindmapping og lignende.

Det er derfor ikke svært at se hvorfor netop kuglepennen, med dens mere permanente aftryk har fundet sin plads i kontorbygninger, verden over. Hos Kontor Syd har man blandt andre nødvendige kontorartikler samlet en unik variation af kuglepenne fra forskellige brands og med diverse former og greb. Det er for mange en fortrukken ting at have kuglepenne med et godt greb i gummi, da det formindsker muligheden for skrivekrampen, og giver et sikkert greb om skriveredskabet.

Online salg af kontorartikler
Der er næppe noget så frustrerende, som en kuglepen med langsomt tørrende blæk, som man let kan tvære ud. Især for os, der er venstrehåndede. Derfor kan et produkt, der synes så overflødigt og autonomt at skulle bestille, alligevel have stor betydning for dine medarbejdere. Det findes desuden mange varianter af modeller i kuglepenne, bl.a. kuglepenne med refill, viskelædere og i miniformat.

Såfremt man overvejer at bestille kuglepenne til kontoret, til messen eller til andre formål kan man se udvalget på Kontor Syds hjemmeside.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Kontor_m_annonce_NY