Annoncørbetalt indhold

Annonce: Danske lejlighedsejere er vilde med altaner

Duften er sommerfrisk, og det betyder lune senaftener på terrassen for husejerne.

For nogle lejlighedsejere byder det på samme planer, dog på færre kvadratmeter, men det er ikke alle, der er lige heldige. Det prisvindende firma, MiNALTAN A/S, gør op med dette nedtrykkende problem med et tilbud om montering af altaner over hele landet hos de danske lejlighedsejere.

Der er mange tiltalende og endda sundhedsberigende grunde til at få sig en altan. For mange lejlighedsejere stopper processen dog ofte ved drømmen og længslen. Det er godt 9 år siden, to iværksættere opstartede virksomheden, som bygger på visionen om, at alle lejlighedslejere har ret til en solid og æstetisk tiltalende altan. Virksomheden, som grunder i hengiven fagnørderi og en solid, økonomisk sikkerhed, ønsker at være med kunderne hele vejen igennem, da de er klar over, at beslutningen om at få monteret en altan ikke er noget, man særlig ofte helt seriøst går og overvejer.

Sjællandske ildsjæle hjælper med altandrømmen
Det er de færreste lejlighedsejere, der ikke kunne tænke sig en altan at gå ud på til at kunne trække lidt frisk luft, stille potteplanterne, eller til at nyde et glas rødvin mens solnedgangen iagttages. Det er også en eftertragtet detalje, når man søger ny lejlighed. På trods af det, er det alligevel de færreste, der, som de to iværksættere, beslutter sig for at følge drømmestadiet til dørs.

Det virker næsten helt arbitrært, at man kan få monteret en altan på sin nuværende lejlighed. Ikke desto mindre er det MiNALTANs spidskompetence, og når først tilbuddet er accepteret og underskrevet, kan altanbygningsprocessen overlades til fageksperterne i trygge hænder. Motivationen til at opstarte et altanmonteringsfirma startede, som hos så mange andre iværksættere – med en idé og et behov, der skulle mødes. Som uddannede ingeniører sørger teamet ikke blot for at få monteret en altan, men udarbejde et unikt design, som passer til kundernes lejlighed og ønske.

Søg vejledning omkring altanmontering
Fra tilbud til tilladelse og produktion samt selve monteringen forgår der mange ting, som man godt kan være bekymret omkring, men det er ikke noget problem, fordi der gøres en dyd ud af at rådgive kunden igennem hele processen, så disse trygt kan læne sig tilbage mens udarbejdelsen står på. Der er valgt at bruge stålaltaner i stedet for aluminium, da disse er bedre end aluminium, og sans for æstetik glemmes ikke.

Ønsker man at læse mere om de enkelte dele i hele processen, er det muligt på MiNALTANs hjemmeside. Her kan man også læse om showroomet i Frederiksberg og få kontakt til eksperterne for et uforpligtende tilbud.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Altan_m_annonce