Annoncørbetalt indhold

Annonce: Det her er godt nok super smart!

Find nemt privat fester i hele Danmark

Det er altid sjovt at feste. Men det er endnu sjovere at feste til en privat fest. Med fest app’en fra Chililay kan du nemt finde frem til den nærmeste privat fest. Du kan også selv oprette din egen privat fest og igennem app’en invitere folk til din privat fest. Fest app’en fra Chililay fås til både iPhone og androide telefoner. Det ganske gratis at benytte sig af app’en så det er bare med at komme i gang med at feste igennem.

Få vigtig viden om dine kunders mening
For alle forretningsdrivende er det super vigtigt at deres kunder er glade og tilfredse. Men det har stort set være umuligt at finde ud af om de har været tilfredse eller ej. Men med kundetilfredsheds systemet fra Biggrey Trust er det nu muligt. Med Biggrey Trust kan du nemlig gøre utilfredse kunder til glade og loyale kunder. Ved at give dine kunder en nem tilgang til dialog igennem Biggrey kan du få rettede op på fejl og mangler. Biggrey garanteret en konverterings vækst på min. 5% ellers er det ganske gratis!

Gulvafslibning har aldrig været billigere
Normalt har det altid været en meget om kostelig affærer at få udført en gulvafslibning af en professionel gulvsliber. Men med dette lille tip kan du spare mange penge på din gulvafslibning. Du skal blot benytte dig af denne gulvafslibning formidlingsside hvor du kan indhente gratis gulvafslibning priser. Du skal blot udfylde skemaet og efterfølgende får du så tilbud fra flere forskellige gulvsliber. Find den billigste gulvafslibning pris og spar mange tusindvis af kroner.

Din tv guide holder styr på alle dagens tv programmer
Har du svært ved at overskue det store udvalg af tv-udsendelser som din tv-pakke byder på? Så kan du trøste dig med at du her får løsningen på dette problem. Via den gratis online tv guide fra www.tvtvtv.dk kan du nemt holde styr på alle dine tv-kanaler og deres tv programmer. Du søge efter en bestemt genre eller tv-udsendelse. Finder du et tv program du gerne vil se senere kan du oprette en påmindelse og besked på din telefon 30 minutter før tv programmet starter.

Find nemt de bedste super opskrifter online
Er du vild med at lave mad? Eller vil du gerne lærer det? Så er super opskrifter et rigtigt godt sted at starte. Her finder du mange forskellige opskrifter inden alle mulige genrer. Der er alt fra morgenmad til aftensmad. Er du i tvivl om hvad du lave af mad kan du starte med at gå på opdagelse i blandt de mange fristende retter. Du finder helt sikkert noget der vil friste dig og dine smagsløg. Du kan bedømme alle opskrifterne på siden og læse andres meninger om de forskellige opskrifter. Vi ønsker dig bon appetit og held og lykke med opskrifterne.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • gavefeen_m_annonce