Annoncørbetalt indhold

Annonce: E-cigaretter er blevet et populært alternativ til tobakscigaretten

De fordele, e-cigaretten har overfor tobakscigaretten, har medført en stor efterspørgsel på e-cigaretten, der først er blevet alment kendt de seneste år. Det er blandt andet nogle helbredsmæssige fordele, der har gjort e-cigaretten til et populært alternativ.

Selvom e-cigaretten er et produkt, der for mange er en nylig opdagelse, er den hurtigt blevet en succes for mange rygere. Der er flere gode grunde til, at flere og flere rygere vælger at skifte deres almindelige tobakscigaret ud med en e-cigaret. Overordnet set er der først og fremmest nogle sundhedsmæssige fordele ved at skifte til en e-cigaret. Derudover er e-cigaretten ikke omfattet af rygeloven, hvilket også giver e-rygerne nogle fordele.

Sundhedsmæssige fordele ved e-cigaretten
Den største forskel på e-cigaretter og tobakscigaretter opfattes af mange som værende den manglende tobak i e-cigaretter. Det er de færreste, som ikke kender til de konsekvenser, som tobaksrygning har for lungerne. Lungerne bliver selvsagt ikke udsat for den samme mængde af kemikalier, når man bruger en e-cigaret i stedet for en tobakscigaret. E-cigaretter producerer heller ikke røg, men den afgiver i stedet dampe, som i hvert tilfælde fjerner risikoen for passiv rygning.

De fleste rygere er afhængig af nikotin, hvilket er et problem, som til en vis grad kan modvirkes af e-cigaretten. Man bestemmer selv hvor meget nikotin, man vil have i sin e-cigaret, og det er selvfølgelig muligt at have en e-cigaret uden nikotin. Dette medvirker til, at afhængige kan nedtrappe deres nikotinforbrug ved gradvist at mindske mængden af nikotin i deres e-cigaret.

En nemmere hverdag har stor betydning for e-rygerne
Én af de andre mærkbare fordele, som e-rygerne har i forhold til tobaksrygerne, er, at de ikke er pålagt de samme begrænsninger, hvilket skyldes, at e-cigaretter ikke indgår i rygeloven. Det er altså som udgangspunkt tilladt at anvende e-cigaretter over alt, hvilket giver e-rygerne en meget større frihed end tobaksrygerne. Da det kan være besværligt at skulle udenfor hver gang, man skal ryge en cigaret, er dette virkelig en forskel, som man vil bemærke som e-ryger.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • e-cig_m_annonce