Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få helt styr på forsikringerne

Det kan være en jungle, det der med forsikringer. Forsikringer er noget, man skal have, men det er også noget, de fleste synes er enormt kedeligt. Forsikringer er nemlig ikke det mest sindsoprivende at købe, og mange føler, at de smider penge i et sort hul, når de køber forsikringer.

Dog er det vigtigt at huske, at man priser sig lykkelig over sin forsikring, når uheldet først er ude – og uheldet kan desværre være ude for os alle en gang imellem. Forsikringer er nødvendige, og nogle er lovpligtige. Det er derfor også utrolig vigtigt, at du har styr på dine forsikringer, så du er dækket, hvis noget uheldigt skulle hænde for dig. Herunder kan du læse mere om, hvilke forsikringer du blandt andet skal have styr på.

Indboforsikringen
Den første forsikring, der er god at have, er en indboforsikring. En indboforsikring dækker, som navnet antyder, dit indbo. Alle dine møbler, dit tøj – ja, alt det, der er i dit hjem. Det er vigtigt at have en indboforsikring, fordi det kan blive dyrt ikke at have en. En indboforsikring dækker nemlig blandt andet, hvis du får indbrud i hjemmet, hvilket ingen kan gardere sig helt imod. Derudover dækker din indboforsikring typisk også, hvis dine ting bliver ødelagt i forbindelse med en vandskade, en brand eller lignende. Det er altså en rigtig god ide at have styr på din indboforsikring, hvis du vil have, at dine ejendele skal være dækkede, hvis noget skulle ske. Indboforsikringen skal ikke forveksles med husforsikringen, som er en anden type forsikring, der er nødvendig, hvis du bor i dit eget hus. Hos www.kfforsikring.dk kan du læse meget mere om indboforsikringer og andre private forsikringer.

Bilforsikringen
Hvis du har en bil, skal den forsikres. Det er vigtigt, at du har en ansvarsforsikring på bilen – denne er nemlig lovpligtig. En ansvarsforsikring dækker, hvis du forvolder skade på andre i trafikken. Den skal du have, hvis du har en bil. Hvis du har en bil, kan du også købe en såkaldt kaskoforsikring. Denne dækker, hvis du laver skade på din egen bil. Det kan ske for selv den bedste bilist – og uden en kaskoforsikring kan det blive dyrt.

Ulykkesforsikringer til alle i husstanden
Ulykkesforsikringer har de fleste. Denne dækker, hvis du kommer ud for en ulykke og bliver skadet. Hvis du bliver så skadet, at det eksempelvis har betydning for din arbejdsevne, vil ulykkesforsikringen dække din tabte arbejdsfortjeneste. En ulykkesforsikring dækker ofte også, hvis der eksempelvis sker skade på dine tænder eller lignende. Den er altså rigtig god at have i mange sammenhænge; en ulykkesforsikring er vigtig at have, hvis du vil beskytte dig selv og din familie. Hvis du eksempelvis har en au pair boende, skal du også sørge for, at denne er forsikret. Det er dit ansvar, og det er vigtigt, at du sætter dig ind i, hvordan sådanne forsikringer fungerer, og hvad de dækker. Besøg hjemmesiden globeaupairforsikring.dk, hvis du vil læse meget mere om dette.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • annonce-forsikringer