Annoncørbetalt indhold

Annonce: Kom af med de små skavanker og bliv gladere

Vi går alle rundt med nogle småskavanker på kroppen, som vi ikke er særligt glade for.

Det kan både være noget med udseendet eller en tand der gør lidt ondt, rygsmerter eller noget helt fjerde.
Selvom det måske er små skavanker kan det gøre en stor forskel, hvis du vælger at gøre noget ved dem, da det med stor sandsynlighed vil give dig en gladere hverdag.

Få gjort noget ved det der irriterer dig ved din krop
Det kan fylde meget, hvis der er små ting på kroppen, som man er utilfreds med – det kender de fleste til. Selvom det måske kun er et lille strækmærke, eller et par få begyndende rynker, kan det være irriterende, hver gang man lige får øje på det. Selvom det ikke nødvendigvis er noget der gør ondt, er det ikke rart hvis der er noget på kroppen, som man ikke er tilfreds med.
Det kan derfor gøre en stor forskel, hvis du kommer af med de små udseendemæssige skavanker, og dermed slipper for den irritation der dukker op hele tiden. Nogle af de små skavanker kunne fx være strækmærker, rynker, pigmentforandringer, akne ar eller arvæv. Hvis du har nogle af de nævnte små skavanker, kan du overveje at prøve en laserbehandling. Laserbehandling er en alsidig behandlingsform, der går ind og varmepåvirker hudcellerne og derfor kan fjerne fx strækmærker eller en af de andre ovennævnte skavanker.

Få styr på tænderne
Der er nok ikke nogen der har tandlægen som ynglings besøgssted. Men vi kan ikke komme udenom, at vi engang i mellem er nødt til at gå til tandlægen, selvom det er fristende, at blive ved med at udskyde tandlægebesøget.
Hvis du går rundt med tænder som gør ondt og det ikke umiddelbart går over, kan det være tegn på at der er noget galt. Hvis du går længe med en tandskade, og ikke får gjort noget ved det, kan det med stor sandsynlighed blive værre. Et hul i en tand bliver også kun større, hvis det for lov til at blive for længe.
Har du ondt i tænderne er det dog ikke nødvendigvis på grund af en tandskade eller et hul i tanden. Der kan være rigtig mange forskellige grunde. En grund kunne fx være, at der er en visdomstand, som sidder og generer. Visdomstænderne er de sidste tænder vi får, men grundet evolutionen er menneskets kæbe blevet mindre, og der er derfor oftest ikke plads til visdomstænderne. Når der ikke er plads til tænderne sker der det, at de oftest bryder lidt frem, som godt kan ende problematisk. Der er derfor mange der ender med fjernelse af en visdomstand.
Hvis du har nogle småproblemer med tænderne, kan du vinde meget ved at få det ordnet. Det kan nemlig irritere meget i hverdagen, selvom det er en lille ting, er det oftest værd at få det ordnet.

Nakkespændinger
Mange går ofte rundt med lidt små ondt i nakken, som ofte kan skyldes stillesiddende arbejde. Har du tit ondt i nakken, kan det gøre en stor forskel, for din hverdag, hvis du kommer af med nakkespændingerne.
Nakkespændinger kan komme på grund af meget forskelligt og det er en god idé at kigge på hvorfor nakkespændingerne opstår, hvis du gerne vil komme dem til livs.
Sidder du meget ned i løbet af dagen, og det kan være årsdagen til nakkespændingerne, kan det hjælpe meget, hvis du står op og arbejder lidt i løbet af dagen. Det kræver selvfølgelig at du investerer i et hæve/sænke skrivebord, men hvis du har problemer med nakken, vil det ofte være investeringen værd.
Du kan også lave nakkeøvelser i løbet af dagen, for at mindske spændingerne. Der findes forskellige øvelser, som kan være gode at lave, et eksempel kan være at dreje skuldrene rundt i cirkelbevægelser eller dreje hovedet fra side til side, hvor du kigger ud over skulderen.

Pas på dig selv
Forebyggelse er meget værd, når det gælder din krop. Hvis du ikke passer på dig selv, kan der hurtigt komme småskavanker som kan irritere og være til gene for dig. Det handler derfor om at passe på dig selv, så du slider mere på din krop end højst nødvendigt.
Et sted på kroppen, hvor rigtig mange får skader, fordi de ikke passer på sig selv, er ryggen. Mange danskere har problemer med rygsmerter, og mange af dem kunne være undgået hvis vi var lidt bedre til at passe på os selv, når vi løfter tunge ting eller bruger ryggen på en anden måde.
En måde hvorpå du kan passe bedre på din ryg er ved at bruge holdningskorrigerende tøj. Holdningskorrigerende tøj kan være med til at give dig den rigtig holdning, når du går, sidder eller laver fysisk arbejde. En bedre holdning kan gavne andet end ryggen, når du har en god holdning bliver din krop generelt aktiveret bedre.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 006-annonce_obsidiandigital