Annoncørbetalt indhold

Annonce: Nu skal du ifølge Mrperfect.dk skifte til LED pærer

LED pærer, spare pærer, halogenpærer og glødepærer, der er en del at vælge imellem, når man skal vælge pærer til sine lamper i hjemmet.

Men hvilken pærer er bedst at vælge? LED pæren er er en del af en lysteknologi, som er i konstant er i udvikling, og lever allerede nu fuldt ud til sit potentiale. LED pæren er fremtidens sparer pærer. Godt nok er LED-pæren lidt dyrere i indkøb, men når man ser på, hvor længe du slipper for, at gå ud og investere i nye pærer sammenlignet med de andre pærer på markedet – ja, så kan det godt betale sig at skifte til LED pærer.

Se også et udvalg af LED lysstofrør her

Sammenlignet med en gammeldags glødepære, så vil du faktisk kunne opnå en besparelse på strømforbruget på hele 90%! Det er uden tvivl ret mange penge at spare på elregningen.

LED pærer med 50.000 brændetimer
Vi kan sikkert allesammen nikke genkendende til, at de traditionelle spare pærer er ret frustrerende at vente på i løbet af den tid, det tager for den for at varme op og belyse rummet optimalt. Med LED pæren er ventetiden ovre! Den tænder nemlig op, i det øjeblik du trykker på stikkontakten.

Se også et udvalæg af LED paneler her

Hvor længe du slipper for, at gå ud og investere i nye pærer er helt utroligt. LED pæren har nemlig en levetid på helt op til 50.000 timer! Det svarer til 23 år, hvis den er tændt 6 timer om dagen, året rundt.

Spar over 1000 kr. om året med de rette LED pærer
Ifølge organisationen Dansk energi, kan man spare 1000kr om året, hvis man skifter 8 de traditionelle glødepærer ud med LED pærer.
Selv hvis man tager et kig på de husstande, der bruger spare pærer og ligger i den lave ende i lysforbrug, er der ifølge Energistyrelsen 440 kr. om året at spare med LED.

Læs mere om fordelene ved LED pærer på SN.dk

Så selvom at de traditionelle spare pære lægger op til en økonomisk besparelse ud fra deres navn, så er de altså ikke ligeså besparende som LED pærer.
Besparelsen vil kunne mærkes på kort sigt, og den vil fortsætte år for år. Hvis du vil spare penge, så er det nu du skal skifte, da det er en investering, som ville kunne mærkes med det samme.
Vi kan ikke komme uden om, at LED pærer uden tvivl er fremtidens pærer og den kan fås i alle mulige varianter indenfor spots, lysstofrør, almindelige pærestørrelser med forskellige fatninger med mere.
Så uanset hvilken slags lampe der er tale om er der en LED løsning til formålet. Hvorfor ikke begynde at spare penge på elregningen allerede i dag?

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • LCD-paere-fra-mrperfectDK