Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan flytter du bolig mest optimalt

Vi er kommet på den tid på året, hvor rigtig mange begynder at genoverveje, om livssituationen er som den skal være.

Nytårsforsæt med formålet at forbedre livskvaliteten er et direkte resultat af dette. Hvis du er en af dem, der i forbindelse med et sådan nytårsforsæt beslutter dig for at flytte bolig i det nye år, kan du med fordel læse videre. Det er nemlig et større projekt at skulle give sig i kast med en flytteproces, hvorfor det kan være behjælpelig med nogle gode råd med på vejen.

Få den rigtige hjælp
Det er noget nær en umulig opgave at skulle stå for at flytte bolig alene. Det tager både hårdt på fysikken og hvis grunden til, at man flytter skyldes det faktum, at man ikke længere skal bo sammen med en tidligere bofælle, kan det også tage være en stor psykisk udfordring.
Du vælger naturligvis helt selv, hvor hjælpen skal komme fra. Hvis du eksempelvis skal flytte til eller fra Næstved kunne et flyttefirma i Næstved som dette fungere som den helt rigtige hjælp. Flyttefirmaer er ofte utroligt effektive og behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene. Hvis du ønsker primært selv at stå for processen, kan dette dog sagtens lade sig gøre. I dette tilfælde ville det være en god idé at spørge efter hjælp hos venner og/eller en kæreste, hvilket ville kunne gøre det ellers lidt uoverskuelige arbejde til en hyggelig stund. Det kan vække mange minder frem at gå op pakke sine gamle ejendele ned og det er derfor positivt, hvis man har nogle af dele disse minder med.

Korrekt sortering
Alt efter hvor mange små ting og sager man ejer, kan det at flytte bliver et stort rod. Det er derfor uhyre vigtigt, at man har tungen lige i munden og holder en struktur over sine flyttekasser, som man kan overskue og nemt kan holde overblikket over.
Måden at gøre det på kan eksempelvis være at lægge sine håndklæder fra Georg Jensen og øvrige genstande, som hører til toilettet i én kasse og genstande tilhørende andre rum i andre kasser. Det kan godt være, at det virker som en kliché, men det at skrive på papkasserne kan virkelig være en stor hjælp. Ved benyttelse af førnævnte metode kan man altså med fordel nedskrive, hvilke kasser der hører til hvilke rum. På den måde kan man i sit nye hjem gå lynhurtigt i gang med at flytte ind ved at stille kasserne i de rum, hvor de hører til.
Dette var blot én måde at gøre det på, men det handler udelukkende om at finde en ”strategi” eller fremgangsmåde, som man selv finder sig tilpas med, således at man kan effektivisere flytteprocessen. Hvis man er flere mennesker i en husstand, nyder nogle gavn af at fordele alle genstandene efter ejermanden af dem, så man står for sine egne papkasser. Der er mange måder at gøre det på og de har alle sine fordele og ulemper.

Ting at huske efter flytningen
Der er et væld af praktiske ting man ikke må glemme, efter man har flyttet bolig. Det første som mange gør, når de står i deres nye bolig med nøglerne i hånden og med flyttekasser overalt, er at tage en rundtur og skabe sig et overblik over, om alt er som det skal være inden man pakker ud. Det er her man for alvor finder ud af, hvad man skal mene om ejendomsmægleren, der solgte en huset. Det kan nemlig være, at man opdager, at vinduerne trækker langt mere end de burde og man ender med at skulle ud og købe nogle nye hos bedst billigst.
Når overblikket er skabt og man forhåbentlig har fundet ud af, at ens ejendomsmægler var troværdig, er det dog ikke slut endnu. En ting som flere glemmer er nemlig ting som adresseændringer, skift af læge, forsikring osv. Det kan oven i købet koste dig penge, hvis dette går i glemmekassen. Melder man ikke sin flytning til folkeregisteret inden for senest fem dage efter flytningen er sket, vil man nemlig kunne forvente at skulle betale en bøde. Måden man gør dette på er enten digitalt på hjemmesiden for den kommune, man flytter til eller på borger.dk. Det er også her, man kan vælge nu læge og derved få tilsendt et nyt sygesikringskort.

Der er mange ting at tage sig til ved flytning af bolig og følelsen af stress står i manges tilfælde og banker på døren under hele processen. Forhåbentlig vil ovenstående dog hjælpe med at gøre det hele en lille smule mere overskuelig, således at man kan se tilbage og være tilfreds med, at man satte sig for det nytårsforsæt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • annonce5_08-12-2017