Annoncørbetalt indhold

Annonce: Sådan sikrer du din virksomhed et godt generationsskifte

Der er mange ting, man skal tage hensyn til, når en virksomhed gennemgår et generationsskifte, hvorfor det er en god idé at få hjælp fra en kompetent advokat.

Der findes endda advokatfirmaer, som har specialiseret sig indenfor netop dette område, som kan være gode at tage med på råd ved generationsskifte.

Det er en lang proces at gennemgå et generationsskifte i en virksomhed, og det kan være svært at overskue de mange forhold, der gør sig gældende på området. For at generationsskiftet bliver fuldført mest hensigtsmæssigt, er det vigtigt at få et overblik over alle hensyn i forbindelse med generationsskiftet. Først og fremmest er der nogle specifikke interesser i virksomheden, som skal varetages. Det gælder både hos den nuværende ejer samt hos den kommende ejer. De kan begge have nogle ønsker, der skal tages hensyn til i processen, og herunder er det vigtigt at klarlægge parternes retsstilling gennem udarbejdningen af aftalen.

Hvad skal man være opmærksom på ved et generationsskifte?
I forbindelse med et generationsskifte i en virksomhed er der nogle bestemte regler for arv og gaver, som gør sig gældende. Det er relevant at kende dem, da et generationsskifte ofte bliver finansieret gennem gaver. Reglerne er specielt vigtige at kende, da overholdelsen af disse skal sikre, at virksomheden betaler korrekt skat i forbindelse med en eventuel arv eller gave. Derudover skal det give et overblik over, hvordan virksomheden er retsligt stillet.

Når man foretager et generationsskifte i en virksomhed, kan det gøres på mange forskellige måder, og det er selvfølgelig vigtigt, at man har helt styr på, hvordan generationsskiftet helt præcist skal foregå. Det er vigtigt for alle parter at skabe nogle meget skarpe rammer for aftalen om generationsskiftet, da det skal forhindre eventuelle uenigheder undervejs i processen.

Få specialiserede advokater til at hjælpe gennem hele processen
De ovennævnte forhold er vigtige men samtidig blot nogle af de mange ting, som man skal tage hensyn til, når man gennemgår et generationsskifte i en virksomhed. Det er derfor en rigtig god idé at alliere sig med et advokatfirma, som har kompetence indenfor dette område. Hos TVC advokatfirma er de blandt andet specialiserede indenfor generationsskifte i virksomheder.

Ønsker du at vide mere, kan du læse mere om et generationsskifte her.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • genrationsskift_600x400_annonce