Annoncørbetalt indhold

Annonce: Skal du starte på studie efter sommerferien? Sådan bliver du klar!

Efter sommerferien skal tusindvis af studerende starte på studie – og mange skal samtidigt tilbage på skolebænken for at fortsætte deres uddannelse med endnu et semester.

Men efter en lang sommerferie kan det være svært at starte eller komme i gang igen, når det kommer det studielivet. Her får du derfor tre råd, så du kan påbegynde dit stueliv (igen) nemt og smertefrit.

Vær tilfreds med dit ydre
Når man skal starte på noget nyt – om det så er et job eller en uddannelse – går mange op i, hvad de har på de første par dage, så man er sikker på, at man får givet det helt rigtige indtryk, som man ønsker at give. Derfor kan det være en god idé at have tjekket sin garderobe igennem for sit favorit tøj og sammensætte nogle forskellige outfits, så du ikke skal bruge for lang tid på selve dagen på at lede efter tøjet.

Det kan være, at det er de lyse jeans sammensat med dine Vans Old Skool og en skjorte, du ønsker at have på. Måske er det i stedet de mørke lædersko, dine mørkeblå jeans og en hvid skjorte, som du umiddelbart tænker vil være optimal til den første dag. Lige meget hvad, kan det godt betale at have tænkt over det i god tid, hvis det er noget, du går op i.

Det kan samtidigt også være, der er andre udseendemæssige ting, du gerne vil have styr på, inden du får travlt med nye bekendtskaber og lange aftener med hovedet ned i studiebøgerne. Skal du til frisøren, kan du med fordel gøre det før studiestart, så du samtidigt også er ”i dit es” fra allerførste dag. Måske er det i stedet permanent hårfjerning, du længe har overvejet. Det kan også være noget, du vil begynde på inden længe, så du undervejs i din studieperiode kan føle dig mest mulig tilpas med dig selv.

Sørg for de rette redskaber
I disse tider er det nærmest umuligt at studere uden en computer. Hertil kommer diverse programmer, printere, blokke, bøger, kuglepenne og andre relevante ting, der er vigtige at have fra starten af studiet. Når først du er startet på uddannelsen, kan det være svært at finde tid og overskud til at ordne og købe disse ting – samtidigt med du kan komme bagud på studiet, hvis redskaberne ikke er i orden fra starten af. Det kan også være, at du mangler en læder rygsæk til at kunne have computer og bøger i, eller at din cykel skal en tur forbi cykelforhandleren før studiestart, så den er klar til at blive brugt til og fra studiet.
Husk derfor at overvej, hvilke ting, du umiddelbart skal bruge til din studiestart og ordn disse, inden du starter.

Hav en opsparing
Studiestart er ikke helt omkostningsfrit. Der er mange udgifter, mange ikke lige får tænkt over, før det er for sent. Og det er ærgerligt at stå og mangle penge, fordi man har brugt lidt for mange penge i løbet af sommerferien. Bogpakker, studietur, fredagsbarer og meget mere løber hurtigt op og bliver hurtigt dyrere end forventet. Derfor er det fornuftigt allerede nu at tænke over at sætte nogle penge til siden, så du ikke skal starte semesteret med et overtræk.
Dertil kommer det, at du muligvis også skal finde en bolig, der lægger tæt på dit uddannelsessted, og et depositum her bliver nødvendigt – og ikke mindst diverse møbler og andet interiør til indretningen. En opsparing vil med sikkerhed komme dig til gode undervejs i din studietid.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • studieeftersommer_annonce