Annoncørbetalt indhold

Annonce: Spar på miljøet – skift charterrejsen ud med en tur i kajakken

På nær nogle hårdnakkede benægtere, er det efterhånden bredt accepteret blandt forskere og eksperter, at miljøet som resultat af global opvarmning, forandrer sig med drastisk hastighed.

Årsagen til dette skal, som mange allerede godt ved, findes i udledningen af CO2, der de sidste mange år har været stærkt stigende. Situationen er alvorlig, og selv med udgangspunkt i de mest positive prognoser, forventes der en stigning i vandstand på over en meter inden 2050.

Ændring i adfærd over hele linjen
En drastisk indsats er påkrævet, og eksperter opfordrer myndigheder, privatiserede virksomheder og privatpersoner til at ændre adfærd. Selv de små adfærdsændringer er behjælpelige. Mange bække små som man siger. En måde hvorpå du kan hjælpe, er ved at revurdere valget af din næste ferie. To flyrejser påvirker klimaet i samme negativ grad som et helt års bilkørsel – og det endda kortere flyrejser inden for Europas grænser.

Vær bæredygtig i det fri
Hvis du som så mange godt kunne tænke dig at holde ferie i et andet land end Danmark, nytter det selvfølgelig ikke noget du flyver derhen, hvis fokusset er på bæredygtighed. Da benzin også er meget miljøskadeligt nytter det selvfølgelig heller ikke noget, du kører derhen i din firhjulstrækker. Benyt dig derfor af offentlig transport, eller endnu bedre af en elbil.
Hvis du benytter dig af offentlig transport, og derfor er en smule begrænset i din frihed i valget af destination, er det en god idé at kaste fokusset hen på vores nabolande, Norge og Sverige. Med en fuldstændig betagende natur, er det dog heller ikke så galt. Specielt Norge er kendt for sit meget omskiftelige landskab, og du kan der koordinere din tur efter forgodtbefindende.

Planlæg din tur efter præferencer
Hvis I er et øvet team, der tager afsted sammen, er det da helt klart mest underholdende med en tur, der udfordrer jer. Inden I tager afsted, bør I derfor undersøge, hvilke kajakudbydere der tilbyder ture, hvor I har mulighed for at sejle i farvand med stærk strøm og vilde sving.
Derimod, hvis det er en romantisk tur med sin udkårne, er det den omkringliggende natur og muligheden for gode overnatningspladser, der bør være i højsædet.

Praktiske foranstaltninger til turen
En kajakferie kræver på mange områder mere af din pakning end en klassisk charterferie. Du befinder dig hele dagen ude i det fri i omskifteligt vejr og med nærmest garanti for, at dine ting på et eller andet tidspunkt bliver våde under turen. Sørg derfor for, at pak din vigtigste værdier ind i vandisolerende produkter. Yderligere er der nogle ting, der bare er påkrævet at have med i sådan en tur i det fri. Praktiske ting som lommelygte, gaffatape, lommekniv, gummistøvler, etc. er nærmest et must. Desuden bør du, selvom det er mod det at være ude i det fri fjern fra civilisationen, tage en telefon med. Hvis nu uheldet er ude. Selv for de meget erfarne kan det jo være man simpelthen bare uheldig. Find det billigste mobilabonnement så du ikke behøver at betale en bondegård for udenlandsopkald.
Uanset om der er der med kammeraterne eller din udkårne, har I en masse tid sammen ude i det fri. Sørg derfor også for at have ting med til at underholde jer. Det kan for eksempel være i form af fiskestænger, diverse spil eller bøger. Det bliver I helt sikre glade for.

Prøv at være åbne for nye muligheder, når i planlægger turen. Lad være med at lade jer lokke af de klassiske fælder, og prøv i stedet at bevæg jer ud i ukendt territorium, hvor ikke mange andre har været.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • lake-kajak-kayak-m-annonce