Annoncørbetalt indhold

Når gør-det-selv projektet fejler, er hjælpen nær.

Skal der bygges til eller om? Skal der bygges nyt? Renoveres? Ordnes tag eller skiftes vinduer og døre? Eller udbedres skader?

Mange villaejere starter på større eller mindre byggeprojekter, som ofte ender i et mareridt, når håndværkerevnerne ikke stemmer overnes med byggedrømmene.
Det kan blive meget dyrere end oprindeligt planlagt, og det holder måske mange fra overhovedet at begynde.
Det fører i rigtigt mange tilfælde til både succes med byggeplanerne, samt et byggebudget der ikke overskrides, når du spørger en lokal og erfaren håndværker inden byggestart.

Ringtved A/S i Maribo klarer både store og små tømrer- og snedker opgaver for private, erhverv, landbrug og det offentlige. Firmaet er ofte den hjælpende hånd, der løfter byggeopgaven med succes, og det hele foregår naturligvis i professionelt samråd med den private eller erhvervsmæssige bygherre.

Claus Ringtved, ejer af firmaet ved godt hvorfor, virksomheden har succes:
”Det er den faglig stolthed, der gennemsyrer alt, hvad vi udfører! Vi er først tilfredse når kunden er tilfreds, og har kunden taget os med på råd fra starten, er der garanti for en god byggeoplevelse”.

Ringtved A/S kører i lokalområdet og på hele Lolland Falster, og skal du have hjælp til din næste byggeopgave, så kan du læse meget mere på hjemmesiden: www.ringtvedas.dk/tomrer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • foto-t+©mrer-ringtved (2)