Alle tophold sejrer i Premier League

Alle tophold i Premier League vandt onsdag aften, hvor Chelsea bevarede førerpositionen foran Manchester City.

Der skulle kun en enkelt scoring til for Chelsea, da London-klubben onsdag besejrede West Ham med 1-0.

Chelseas belgiske landsholdsstjerne Eden Hazard headede kampens enlige mål ind efter 22 minutter efter et oplæg fra brasilianske Ramires.

Også forfølgerne fra Manchester City vandt onsdag aften, da det blev til en 2-0-sejr hjemme over Leicester, som stadig ikke havde den danske landsholdskeeper Kasper Schmeichel med i truppen på grund af en skade.

Midtbanespillerne David Silva og James Milner scorede målene for City - et i slutningen af hver halvleg.

Topholdene havde generelt tur i den i midtugens spillerunde, hvor de syv øverste mandskaber alle endte med at høste tre point.

Arsenal vandt 2-1 ude over Queens Park Rangers. Angriberne Olivier Giroud og Alexis Sánchez scorede for Arsenal, mens Charlie Austin stod for en sen reducering for hjemmeholdet.

Manchester United måtte vente 89 minutter på at få scoret det afgørende mål ude mod Newcastle. Ashley Young udnyttede en fejl hos hjemmeholdets keeper Tim Krul og blev matchvinder.

Liverpool vandt 2-0 på hjemmebane over Burnley efter mål af Jordan Henderson og Daniel Sturridge.

Ud over Chelsea, City, Arsenal, United og Liverpool vandt også Tottenham og Southampton i 28. spillerunde i den bedste engelske række.

Chelsea fører ligaen med 63 point efter 27 kampe, mens City på andenpladsen har 58 point efter 28 kampe.

Arsenal har 54 point efter 28 kampe på tredjepladsen, mens Manchester United følger lige efter med 53 point efter 28 kampe. Liverpool har 51 point på femtepladsen efter lige så mange kampe.