Atlético og Real spænder ben for hinanden med uafgjort

Cristiano Ronaldo og Real Madrid måtte nøjes med et enkelt point, da de lørdag var på besøg hos Atlético Madrid. Foto: /ritzau/AP/Francisco Seco

Atlético Madrid og Real Madrid spillede lørdag 0-0 da holdene mødtes i den bedste spanske liga.

Lørdag spillede Atlético Madrid og Real Madrid 0-0 i den bedste spanske række, hvilket betyder, at begge hold nu er ti point efter Barcelona på førstepladsen.

Der var meget mere på spil end håneretten i Madrid for de to mandskaber, da Atlético Madrid lørdag tog imod Real Madrid i den bedste spanske liga.

Madrid-klubberne, der plejer at være nærmeste udfordrere til Barcelona om det spanske mesterskab, var inden opgøret hele 11 point efter de catalanske rivaler, så de tre point ville falde et tørt sted hos begge klubber.

Der blev også gået til stålet kampen igennem, hvilket blandt andet kostede Real Madrid-spilleren Sergio Ramos en blodtud, da en modspiller kom til at sparke ham i hovedet i forbindelse med en clearing.

Kampen var præget af intensitet og et højt teknisk niveau.

Det var hjemmeholdet, der fik kampens første store chance. Efter få minutter endte Angel Correa helt alene med Real Madrid-keeper Francisco Casilla, men han fik sparket bolden forbi målet.

Efter en halv times spil var det Toni Kroos, der var tæt på for Real. Efter smart kombinationsspil med Ronaldo kom han til en stor chance helt inde i det lille felt, men også han fik ekspederet bolden forbi målet.

Med ti minutter tilbage af anden halvleg brændte det på foran Real Madrids mål, og Raphaël Varane måtte heade bolden væk nærmest på målstregen.

De sidste fem minutter af opgøret lugtede det af, at Real Madrid ville få scoret, da holdet lagde et hårdt pres, men Atlético Madrid kæmpede med alt, de havde, og målene udeblev.

Dermed sluttede kampen 0-0, hvilket var et resultat, som ingen af holdene kunne bruge til særlig meget.