Bayern München lider første pointtab i 2016

Josep Guardiolas stjerner blev presset langt tilbage af Leverkusen, da de to hold spillede 0-0 i Bundesligaen.

Bundesligaens suveræne førerhold fra Bayern München led lørdag holdets første pointtab i 2016.

Flere af de tilstedeværende tilskuere på BayArena vil måske endda påstå, at Josep Guardiolas regerende mesterhold var heldige med at slippe fra udekampen mod Bayer Leverkusen med 0-0.

I holdets tredje kamp efter vinterpausen blev stjernerne fra Bayern presset langt tilbage på banen af et aggressivt Leverkusen-hold, der især efter pausen skød på alt.

Det blev til flere nærgående forsøg, men det meste gik lige forbi Bayern-keeper Manuel Neuers mål.

Det var svært at genkende flere af Bayerns profiler, der ikke befandt sig godt i det vedvarende tryk fra hjemmeholdet.

Efter en lille time var Holger Badstuber tæt på spille Leverkusen til en stor chance, men midtstopperens tilbageaflevering nåede lige nøjagtig hen til Manuel Neuer, før der kom en Leverkusen-spiller imellem.

Som minutterne skred frem, kom Bayern München også til nogle fine muligheder.

Arjen Robben havde ti minutter efter pausen et fremragende kontrastød efter et hjørnespark til Leverkusen. Hollænderen blev dog indhentet af tre forsvarsspillere, der fik stoppet friløberen.

Indskiftede Thomas Müller og topscorer Robert Lewandowski fik også skudt på mål, så til sidst virkede uafgjort som et fair resultat.

Syv minutter før tid fik gæsternes spanske oprydder Xabi Alonso sin anden advarsel i kampen, og Bayern München blev reduceret til ti mand.

Bayern München topper Bundesligaen med et forspring på otte point til de nærmeste forfølgere fra Borussia Dortmund. Leverkusen er 21 point efter Bayern på ligaens femteplads.

Bredahl efter sejrsmål i overtiden: - En kæmpe forløsning

Bruun Jørgensen: - Det blev en underlig oplevelse

Sommerhus-sensation: - Vi har forrygende travlt