Bjorkstrand gør comeback for Columbus i sejr over Nielsen

Bjorkstrand fik lidt mere end 13 minutter på isen, men han var ikke en del af nogen af Columbus' scoringer. Arkiv. Foto: AP/Paul Vernon

Columbus Blue Jackets havde Oliver Bjorkstrand med, da holdet slog Frans Nielsens Detroit Red Wings 4-1.

For første gang siden oktober havde Columbus Blue Jackets danske Oliver Bjorkstrand med på isen, da holdet slog Detroit Red Wings og Frans Nielsen med 4-1 i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Den 21-årige dansker var blevet indkaldt til Columbus' hold tidligere fredag, efter at holdets anfører, Nick Foligno, var blevet syg, skriver CBS Sports.

Frans Nielsen fik knap 18 minutter på isen, og den danske veteran markerede sig med en delt assist til det enlige Detroit-mål.

Detroits scoring faldt i anden periode, hvor holdet udlignede Columbus' 1-0-føring. Der gik dog ikke længe, før Columbus satte tingene på plads.

Med to scoringer de følgende otte minutter fik det formstærke mandskab lukket kampen, der aldrig blev spændende i tredje periode.

Columbus Blue Jackets rodede rundt i bunden af ligaen sidste sæson, men i år har holdet fra Ohio leveret en række imponerende præstationer.

Sejren over Detroit er klubbens femte i streg, og det er tiende sejr i regulær tid i de seneste 13 kampe.

Hvis Columbus vinder et par kampe, som holdet har i baghånden, topper holdet ligaen.

Oliver Bjorkstrand blev hentet ind på Columbus Blue Jackets hold i slutningen af sidste NHL-sæson. Her imponerede den unge forward med otte point i 12 kampe.

Alligevel blev Bjorkstrand sendt ned på udviklingsholdet i oktober.