Brandvarm Ehlers scorer perlemål i Winnipeg-nederlag

Nikolaj Ehlers jubler over, at han igen har været på pletten for sin canadiske klub, da han reducerede til 2-3 mod Anaheim Ducks. Foto: AP/Trevor Hagan

Danske Lars Eller scorede også for sin klub i NHL-runden natten til tirsdag dansk tid.

Den danske ishockeyspiller Nikolaj Ehlers er i forrygende form for tiden, hvor han banker mål ind for Winnipeg Jets i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Natten til tirsdag dansk tid var den unge dansker igen på pletten for sin canadiske klub, da han reducerede til 2-3 mod Anaheim Ducks.

Desværre for Ehlers og Winnipeg endte kampen med samme cifre.

Det var tredje kamp i træk, at 20-årige Ehlers scorede.

Målet var en ren perle. Den lynhurtige dansker modtog pucken på egen banehalvdel, før han for alvor satte fart i skøjterne og løb forbi fire Anaheim-spillere.

Ehlers rundede derefter målmanden med sin stav og satte pucken i det tomme mål.

Den unge dansker har nu lavet 17 mål og 26 assist i 50 kampe. Sidste sæson lavede Ehlers 38 point i 72 kampe for klubben.

Også Lars Eller kom på scoringstavlen for sin klub, Washington Capitals, der fortsatte sin imponerende form denne sæson.

Med en sejr på 6-1 hjemme mod Carolina Hurricanes har hovedstadsklubben nu fået point med fra isen i de seneste 14 kampe.

Lars Eller scorede kampens sidste mål i tredje periode.

På en generelt god danskerdag i NHL bød også Mikkel Bødker ind, da han stod for en assist i San Jose Sharks' sejr på 5-2 ude over Colorado Avalanche.

Stillingen var 1-1 efter de første to perioder, men San Jose gik målamok i sidste periode, hvor Bødkers assist faldt ved 2-1-scoringen.

Toronto Maple Leafs' Frederik Andersen var ligeledes på isen natten til tirsdag. Han stod en stor kamp og holdt målet rent, da hans hold slog Calgary Flames 4-0.