Brandvarme Kane udstiller Liverpool på Wembley

Tottenhams Christian Eriksen (øverst i jublen) var søndag med til at besejre Liverpool. Foto: /ritzau/AP/Frank Augstein

På blandt andet to mål af Harry Kane vandt Tottenham søndag med 4-1 hjemme over Liverpool i Premier League.

Der var topunderholdning i den engelske Premier League søndag aften, da Tottenham tog imod Liverpool på Wembley.

Den engelske landsholdsangriber Harry Kane var kampens helt store spiller med to mål i 4-1-sejren til hjemmeholdet.

Efter blot fire minutter scorede Kane til 1-0 efter en smart aflevering i dybden, som snød Liverpools offsidefælde, da udeholdets back Joe Gomez hang i højre side.

Liverpool var konstant på hælene i kampens indledning, og det udnyttede sydkoreaneren Heung-Min Son til at fordoble føringen efter 12 minutter på et oplæg fra Kane.

Liverpool-stopperen Dejan Lovren så ikke godt ud i optakten til 0-2-målet, da kroaten lod Kane slippe alene af sted med bolden.

Son skød kort efter på overliggeren, og det brændte virkelig på i Liverpools vaklende forsvar.

Midt i Tottenham-dominansen slog Liverpool så alligevel til, da kantspilleren Mohamed Salah reducerede til 1-2 via stolpen efter 24 minutter.

Liverpool kom lidt bedre med i kampen, men det var Tottenham, som sluttede første halvleg bedst af.

Tre minutter inde i første halvlegs tillægstid øgede den engelske midtbanespiller Dele Alli til 3-1, og så var det op ad bakke for Liverpool igen.

I anden halvleg blev der ikke scoret lige så mange mål, men der var stadig masser af chancer i begge ender.

Kane var klinisk, da han cementerede sejren med målet til 4-1 efter 56 minutter. Angriberen fulgte op på en ripost fra Liverpool-keeper Simon Mignolet.

Kane, som nu er topscorer i ligaen med otte mål, tog sig til baglåret og udgik med en skade, da der manglede få minutter af kampen.

Med sejren har Tottenham nu 20 point efter ni kampe på tredjepladsen - samme antal point som Manchester United.

Manchester City topper rækken med 25 point efter ni kampe og er det eneste hold, der fortsat er ubesejret i ligaen.

Liverpool er raslet ned i midten af rækken med 13 point efter ni kampe.

Opgøret på Wembley satte tilskuerrekord for en kamp i Premier League, da 80.827 tilskuere blev registreret ifølge ESPN.

Den seneste rekord lød på 76.098, da Manchester United slog Blackburn på Old Trafford i marts 2007.