Comeback sikrer Lyngby tre point mod Fredericia

Jesper Christjansen og David Boysen scorede to gange hver, da Lyngby vandt 4-2 ude over Fredericia.

Topholdet Lyngby sikrede sig søndag en ny sejr i 1. division, da Fredericia blev slået på udebane.

David Nielsens fodboldmandskab vandt med 4-2 over Fredericia, der ellers førte 1-0 ved pausen.

Hjemmeholdet bragte sig foran efter ti minutter på et selvmål fra Michael Lumb, og den stilling holdt første halvleg ud.

Jesper Christjansen udlignede for Lyngby umiddelbart efter pausen, inden David Boysen efter en time gav gæsterne føringen. Med sit andet mål gjorde Jesper Christjansen det lidt senere til 3-1.

På det tidspunkt var Fredericia blevet reduceret til ti mand, efter at Sune Kiilerich havde modtaget sin anden advarsel.

I slutfasen scorede Brent McGrath til 2-3 for Fredericia, der spillede holdets første kamp, efter at træner Ove Pedersen er skiftet til Hobro.

I overtiden cementerede David Boysen gæsternes sejr med målet til 4-2.

Lyngby topper 1. division med 41 point efter 19 kampe. Fredericia har 24 point på sjettepladsen.

Senere søndag tabte AC Horsens skuffende 1-3 hjemme til oprykkerne fra Næstved, efter at jyderne havde været foran med 1-0. Horsens er placeret på tredjepladsen med 31 point efter 18 kampe.

Heller ikke Vendsyssel FF kunne holde en 2-1-føring, da holdet tabte 2-3 hjemme til oprykkerne fra Helsingør. Vendsyssel er dog fortsat placeret på andenpladsen med 36 point efter 18 kampe.

I bunden af rækken vandt FC Roskilde 1-0 ude over Skive på et mål af angriberen Bajram Fetai efter 20 minutter. Både Roskilde og Skive har 17 point lige over nedrykningsstregen.

FC Vestsjælland, som hjemme tabte 0-2 til HB Køge, er placeret på sidstepladsen med blot 13 point.