FCM henter forventet pokalsejr over Fremad Amager

Mikkel Duelund bragte FC Midtjylland foran i pokalopgøret ude mod Fremad Amager torsdag aften. Foto: Polfoto/Kühn Hjerrild Melissa

FC Midtjylland klarede et pres mod slutningen og scorede i overtiden til 3-1-sejr over Fremad Amager.

FC Midtjylland spillede sig torsdag aften videre i DBU Pokalen med en 3-1-sejr ude over Fremad Amager fra 1. division.

Opgøret var i tredje runde i pokalturneringen. Mens FC Midtjylland havde alt at tabe, så havde hjemmeholdet alt at vinde mod superligaholdet, der efter opgøret måtte konstatere, at de var blevet bestjålet i omklædningsrummet.

- Der er blevet stjålet en masse af værdi. Telefoner, bilnøgler og så videre. Nu kommer politiet, og så tager vi den derfra, siger FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, til Tipsbladet.

Ifølge Tipsbladet var FC Midtjyllands spillere efter opgøret rasende over manglen på sikkerhed på stadion, men Fremad Amagers sikkerhedschef ønsker ikke at udtale sig til mediet.

Den første halve time af selve kampen forløb uden scoringer. Men ti minutter før pause begik Fremad Amager en stor forsvarsfejl, som sendte gæsternes Mikkel Duelund i frit løb mod hjemmeholdets mål.

Mikkel Duelund viste teknik og overblik med en flot scoring til 1-0-føring, da han i løb lobbede bolden i mål.

Føringen holdt halvlegen ud, hvor gæsterne var bedst, og så skulle Fremad Amager frem på banen for at presse superligaholdet.

Det første kvarter blev uden scoringer. Men så straffede FCM igen holdet fra den næstbedste række, da Kristoffer Olsson øgede til 2-0.

Med 25 minutter igen stiftede Rafael van der Vaart bekendtskab med Sundby Idrætspark, da han kom på banen sammen med Babajide David, og de to FCM-spillere erstattede Filip Novák og André Rømer.

Kort efter fik Martin Pusic spilletid med 20 minutter igen, da østrigeren erstattede Patrick Banggaard. Men så skruede Fremad Amager op for energien.

I stedet for yderligere en FCM-scoring var det Fremad Amager, der skabte spænding om resultatet med otte minutter igen af opgøret.

Olcay Senoglu blev sendt afsted med en hovedstødsaflevering. Hjemmeholdets angriber bevarede roen, afsluttede fornemt og reducerede til 1-2.

Herefter kastede hjemmeholdet de sidste kræfter ind i et pres, hvilket lykkedes.

Det åbnede dog også for kontramuligheder i den hektiske slutfase, hvor Paul Onuachu misbrugte en stor chance.

Onuachu viste dog mere effektivitet i overtiden, da han efter en dribletur hamrede bolden i mål til slutresultatet.