Hobro sænker kriseramte Brøndby for fjerde gang i træk

Brøndby tabte på hjemmebane til Hobro efter en elendig præstation og er uden point efter tre spillerunder.

Brøndby kan ikke længere komme uden om krise-stemplet. Søndag aften led holdet et pinligt nederlag foran eget hjemmepublikum - 0-2 mod Hobro.

Det var holdets tredje nederlag på stribe i Alka Superligaen, og træner Thomas Franks tropper er dermed uden point efter tre spillerunder.

Bemærkelsesværdigt var det samtidig, at nederlaget faldt til Hobro, der også i den forgangne sæson var en skrækmodstander for Brøndby.

Hobro sejrede i alle tre indbyrdes opgør i sidste sæson og fik altså fire på stribe mod Brøndby søndag aften grundlagt på en god første halvleg, hvor begge scoringer faldt. Cifrene i de fire møder lyder nu på hele 8-0 i Hobros favør.

Resultatet var helt fortjent. Brøndby havde bolden klart mest, men hjemmeholdet havde ingen fantasi eller kreativitet til at skabe spillet offensivt.

Derimod var der mere tanke bag Hobros angrebsspil i første halvleg. Martin Mikkelsen og Gökcan Kaya havde fine forsøg i begyndelsen, men udeholdet måtte vente en halv time på det første mål. Det var en sand perle.

Efter en række kvikke afleveringer havnede bolden hos Mads Jessen, der klogt og behersket placerede bolden lige uden for Lukas Hradeckys rækkevidde.

Målmanden, der spillede sidste hjemmekamp for Brøndby inden skiftet til tyske Eintracht Frankfurt, var selv impliceret i Hobros anden scoring.

Anders Egholm stod helt umarkeret efter et hjørnespark. Forsvarerens forsøg traf stolpen, hvorefter bolden ramte Hradeckys ben og hoppede i mål. 0-2 og fire minutter senere kunne Brøndby-spillerne gå til pause akkompagneret af en velfortjent pibekoncert.

Brøndby-spillerne kom bedre ud til anden halvleg. Nu var der vilje bag spillet, og hjemmeholdet fik omsider lagt et pres. Men Hobro forsvarede klogt, stod godt organiseret, og derfor havde Brøndby svært ved at skabe de helt store chancer.

Som minutter gik, mistede Brøndby-spillerne troen på, at stillingen kunne vendes.

I angrebet startede Ronnie Schwartz inde for første gang, men han udrettede ikke det mindste. Kun højrebacken Johan Larsson og indskiftede Andrew Hjulsager gjorde Brøndbys spil relativt farligt, men det var ikke nok til reducering.

Og så måtte Brøndby-spillerne forlade banen til nok en pibekoncert, mens klubbens fans demonstrativt råbte "Auri" - klubbens tidligere cheftræner - ned mod Thomas Frank. Hans sæde er for alvor varmt efter det tredje liganederlag på stribe.

I Hobro kunne man derimod juble over sæsonens første tre point.

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Pryglet ud af Aarhus: Ny øretæve til NFC

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Krævede syv års arbejde: Nu er det endelig klar

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede