KIF Kolding København snupper førstepladsen i pulje 1

Klavs Bruun Jørgensens sidste ligakamp endte med et nederlag, da Tvis Holstebro fik stryg af KIF.

Med en overbevisende sejr på 33-24 over Team Tvis Holstebro sikrede KIF Kolding København sig førstepladsen i slutspillets pulje 1.

Den jysk-sjællandske klub skulle bare koncentrere sig om at vinde sin egen kamp hjemme i Brøndby, og da klubben gjorde det, betød det intet, at man ellers fik hjælp, da puljens nummer to, Skjern Håndbold, tabte til Århus Håndbold.

KIF havde fuldstændig styr på Tvis Holstebro, der så sent som onsdag aften udspillede sin slutspilsrolle med et nederlag til Skjern.

Klavs Bruun Jørgensen og Tvis Holstebro lurede ellers på en overraskelse i trænerens sidste ligakamp i spidsen for klubben. Ved pausen var Tvis kun nede med to mål.

25 minutter senere var holdet nede med 12 mål, før det lykkedes at pynte lidt på resultatet og begrænse nederlaget til ni mål.

KIF-sejren kom blandt andet i hus via en velspillende Marcus Cleverly i målet. Cleverly stod med en redningsprocent på 48.

I puljens anden kamp kom Skjern ned på jorden igen efter onsdagens afgørende sejr over Tvis Holstebro. Hjemmekampen mod Århus Håndbold blev tabt med 23-29.

Med til historien hører, at hjemmeholdet sparede en række af de rutinerede spillere. Det betød blandt andet, at 21-årige Simon Opstrup fik debut for de grønblusede.

Hvordan semifinalerne ser ud afgøres søndag, når Aalborg Håndbold tager mod Bjerringbro-Silkeborg i en regulær puljefinale. Forud for kampen har Bjerringbro-Silkeborg et point mere end Aalborg.

• KIFs matchvinder Marcus Cleverly spræller og afholder igen TTH fra at score i lørdagens kamp. Foto: Tariq Mikkel Khan/POLFOTO

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften