København Håndbold vinder DM-revanchekamp over Nykøbing

Kristina Kristiansen og Nykøbing Falster kunne ikke gentage succesen fra sidste sæsons DM-finale. Foto: /ritzau/Rasmussen Per

Nykøbing Falster var ikke foran en eneste gang, da holdet tabte i Frederiksberg Hallen.

Danmarksmestrene fra Nykøbing Falster Håndboldklub er oppe på tre kampe i træk uden sejr i HTH Go Ligaen efter et nederlag på 24-27 på udebane til København Håndbold.

Københavnerne fik dermed revanche for nederlaget til samme modstander i DM-finalen tidligere på året.

Med nederlaget har NFH lidt skuffende kun syv point efter de første syv kampe i denne sæson.

Holdet fra Falster var ikke på noget tidspunkt foran i de 60 minutter i Frederiksberg Hallen, hvor hjemmepublikum så det lokale hold tage styringen.

København Håndbold var i front med 7-2 og siden 10-6, men NFH kom fint tilbage og kunne gå til pause bagud 13-14.

Efter sidebyttet var det igen København, der åbnede bedst. Men da venstrefløjen Lærke Nolsøe efter ti minutter fik scoret til 19-19, var kampen helt åben.

Københavnerne lod sig dog ikke ryste og lagde ny afstand ved stillingen 26-22.

Det forspring blev for stort for gæsterne, der må rejse hjem med sæsonens tredje nederlag.

Storsatsende Odense er til gengæld ved at komme i gang efter en dårlig sæsonstart.

Jan Pytlicks stærkt besatte mandskab vandt en svær udekamp mod Viborg med 29-25 efter 14-12 ved pausen.

Efter en periode med tre nederlag i træk har Odense nu vundet tre kampe på stribe og begynder at blande sig i den topstrid, de fleste har tippet holdet til at være med i.

Fynboerne overvandt en vanskelig start, hvor Viborg kom foran 6-1. Odense kom tilbage til 7-7 og afgav ikke initiativet igen.

Efter pausen var forspringet en overgang helt oppe på otte mål ved stillingen 22-14, inden Viborg i slutfasen fik gjort cifrene lidt mere spiselige.

Odense og Viborg har begge otte point for syv kampe og ligger henholdsvis nummer fire og fem i tabellen.