NFH fik uafgjort i stort drama

Lærke Nolsøe Pedersen bragte NFH foran 30-29, men det rakte ikke til sejr over København, der udlignede fem sekunder før tid. Foto: Jan Knudsen

NFH var kun fem sekunder fra en meriterende sejr over rivalerne fra København, der udlignede til 30-30 til allersidst.

I et fortættet drama var NFH så tæt på at slå København i Frederiksberg-Hallen lørdag aften, men fem sekunder før tid lykkedes det Mia Rej at redde det ene point til hjemmeholdet.

Lærke Nolsøe Pedersen lignede ellers en matchvinder for NFH, da hun bragte "de gulblusede" foran 30-29 med 45 sekunder tilbage, samtidig med at København var i undertal resten af kampen.

NFH havde teten i en stor del af opgøret med en velfungerende defensiv i første halvleg, hvor gæsterne bragte sig foran 16-13 ved halvleg.

Overtaget fortsatte efter pausen, hvor falstringerne et par gange var foran med fire mål og førte 27-24 med små ti minutter tilbage.

Men København havde held med spillet syv mod seks og kom på omgangshøjde ved 28-28 og tilmed foran 29-28, men NFH svarede igen og var altså meget tæt på sejren.

Det uafgjorte resultat betyder, at NFH holder fast i fjerdepladsen og en plads i DM-slutspillet synes nu helt sikker.

Læs mere om det dramatiske opgør i Folketidendes sportstillæg mandag.