Napoli fortsætter ubesejret stime med sejr over Milan

Napoli er flyvende i Serie A, hvor holdet efter 13 kampe stadig ikke er blevet besejret. Foto: /ritzau/AP/Ciro Fusco

Napoli slog lørdag AC Milan 2-1, og førerholdet i Serie A har endnu sit første nederlag til gode.

Napoli vandt lørdag 2-1 over AC Milan i den bedste italienske fodboldrække, og holdet fortsætter dermed sin imponerende stime i Serie A.

Napoli har spillet 13 kampe, og det er blevet til 11 sejre og to uafgjorte resultater. Det betyder, at holdet topper ligaen med 35 point. Juventus er nærmeste forfølger med fire point færre og en kamp i baghånden.

AC Milan har satset stort i denne sæson, og klubben har brugt mange penge på transfermarkedet for at genrejse holdet til fordums styrke, men det er ikke lykkedes. Milan ligger nummer syv i Serie A.

Det var Lorenzo Insigne, der stod for kampens første mål, der faldt efter godt 30 minutters spil i første halvleg. Jorginho fandt angriberen med en aflevering i dybden, og så var der kun målmanden at passere, hvilket italieneren gjorde.

Indskiftede Piotr Zielinski satte målet ind til 2-0. Dries Mertens sendte polakken afsted, så han var alene med målmanden, og den chance omsatte den 23-årige midtbanespiller til en scoring.

I kampens overtid nåede Alessio Romagnoli at pynte på resultatet for AC Milan med en flot helflugter, så opgøret endte 2-1 til Napoli.

Tidligere lørdag var der lokalopgør i Rom, da Roma tog imod Lazio. Den kamp vandt Roma, og holdet rykker med de tre point op på en tredjeplads. Lazio ligger nummer fem i ligaen.

Diego Perotti bragte Roma foran fem minutter inde i anden halvleg, da han sikkert omsatte et straffespark til en 1-0-føring.

Fem minutter senere udbyggede belgiske Radja Nainggolan føringen til 2-0, inden Ciro Immobile med tyve minutter tilbage af kampen reducerede til slutresultatet 1-2 på et straffespark.