Odense sørger for syvende Sønderjyske-nederlag i træk

På en propfyldt hjemmebane tildelte Odense nye klø til skadesramte Sønderjyske, der ikke fik scoret.

Sønderjyske er normalt ganske sejrsvante på isen, hvor det er blevet til fem mesterskaber de seneste ti år.

Men i denne sæson er historien en anden for holdet, der fredag tabte 0-4 til Odense, hvilket var det syvende nederlag i træk.

Sønderjyske har således ikke vundet siden 2-1-sejren over Hvidovre for præcis en måned siden.

Og selv om det denne gang ikke gik lige så galt som i den forrige kamp mod Odense, der endte 1-7, så var der ikke meget at glæde sig over for gæsterne.

Med sæsonrekord på lægterne på Odense Isstadion havde udeholdet rent faktisk flest skud på mål, men var totalt ineffektive mod en velspillende Robin Rahm i fynboernes mål.

Omvendt havde finnen Joni Myllikoski ikke en særligt god dag i den anden ende, og det resulterede i to Odense-mål i slutningen af første periode.

En stribe dumme udvisninger til hjemmeholdet gav sønderjyderne muligheden for et comeback i de midterste tyve minutter, men trods en fem-mod-tre-situation ville pucken ikke ind.

I stedet lukkede Odense kampen med yderligere to mål i slutningen af perioden.

Odense har omvendt vundet syv sejre i træk og rykker op på andenpladsen i ligaen, ligesom man har sikret sig en plads i pokalturneringen Final Four.

Aftenens øvrige kampe bød på en målfest i Frederikshavn, hvor Herlev blev sendt hjem med et 1-12-nederlag.

Sejren blev grundlagt allerede i de første 12 minutter af kampen, hvor nordjyderne scorede fire gange.

Så har den lange hjemtur formentlig været en hel del mere festlig for Aalborg, der vandt 3-1 i Rødovre.

Rungsted var ikke i kamp i ligaen, fordi holdet i denne weekend er vært for den ene semifinalegruppe i Continental Cup.

Her indledte nordsjællænderne med at tabe til lettiske Kurbads Riga.

De to bedste hold fra gruppen, der også tæller Yunost Minsk og Sheffield Steelers, går videre til finalestævnet.