Skjern slår atter Aalborg og øger slutspilsspænding

Skjern Håndbold tog imod Aalborg Håndbold, og endnu en gang lykkedes det Skjern at slå nordjyderne. Foto: /ritzau/Sch?tze Ren?

Skjern smuttede forbi Aalborg i slutspilsgruppen, da det blev til en smal hjemmesejr over aalborgenserne.

Skjern Håndbold kunne torsdag lune sig over to point yderligere i slutspillet i 888 Ligaen, da det blev til en 30-29-sejr hjemme over Aalborg Håndbold.

Begge mandskaber havde brug for to point i slagsmålet om de to øverste pladser i slutspilsgruppen.

Inden opgøret lå Aalborg placeret foran Skjern med et enkelt point mere, men klubberne har nu byttet plads i gruppen, der toppes af GOG med seks point.

Skjern følger efter med fem point, mens Aalborg bliver på fire point. KIF Kolding København i bunden med nul point har udspillet sin rolle i jagten på en DM-semifinale.

Det var fjerde møde mellem de to klubber i denne sæson, og Aalborg havde ikke formået at vinde i de tre hidtidige kampe.

Gæsterne fik dog en god indledning på opgøret og efter ti minutter var Aalborg i front med 7-4 blandt andet efter tre scoringer af Buster Juul.

Det blev kort efter 9-5 til Aalborg ved Patrick Wiesmach, og så tog Skjern-træner Ole Nørgaard timeout.

Det hjalp tilsyneladende for hjemmeholdet, som efter 20 minutter var bagud 9-11, inden der både blev udlignet til 13-13 og 14-14, før de sidste fem minutter af første halvleg.

Martin Larsen bragte Aalborg foran 15-14, men Thomas Klitgaard udlignede atter for Skjern.

Hjemmeholdet fortsatte fremmarchen og gik til pause foran 18-16.

Spillet bølgede frem og tilbage i anden halvlegs indledning, men efter 40 minutter førte Skjern stadig med to mål.

22-20 blev til 22-21 på en straffescoring af Buster Juul, men med et kvarter igen var holdene lige vidt med en 25-23-føring til Skjern.

Med otte minutter igen var hjemmeholdet trukket yderligere fra med 28-24.

Føringen på 30-25 med lidt over tre minutter igen lignede en sikker afgørelse på kampen, men fire scoringer i træk af gæsterne gjorde pludselig Skjern-sejren smal.