Tidligt mål sikrer Brøndby smal sejr i Helsingør

Teemu Pukki scorede kampens enlige mål, da Brøndby ude slog FC Helsingør i Alka Superligaen. Foto: /ritzau/Tycho Gregers

Brøndby scorede efter fire minutter og slog dermed FC Helsingør 1-0 i Alka Superligaen søndag eftermiddag.

Finske Teemu Pukki var søndag tilbage i startopstillingen hos Brøndby efter fire kampe uden startplads, og angriberen sørgede med en tidlig scoring for en 1-0-sejr over FC Helsingør i Alka Superligaen.

Målet på Helsingør Stadion faldt allerede efter fire minutters spil, og sejren sendte Brøndby op på andenpladsen.

Helsingør har nu tabt seks kampe på stribe og er fortsat næstsidst, men kan overhales af Randers FC, som mandag møder AaB.

Brøndby spillede ikke godt, men var dominerende i størstedelen af kampen.

En glat bane førte dog til mange småfejl og dårlige afleveringer, og blandt andet derfor vadede forhåndsfavoritterne, som efter 74 minutter blev reduceret til ti mand, ikke i chancer.

Helsingør var i perioder udmærket med og skabte et par fine chancer mod et svagt spillende Brøndby-hold.

Det afgørende mål faldt, da Hany Mukhtar blokerede et udspark fra Helsingør-keeper Mikkel Bruhn efter fire minutter. Bolden endte i venstresiden, hvorfra den blev lagt ind foran mål.

Der stod Teemu Pukki, og han sendte bolden i mål med låret.

Helsingør kom bedre med. Efter 28 minutter stod Patrick Olsen for nordsjællændernes største chance, da han headede i favnen på Brøndby-målmand Frederik Rønnow.

Brøndby skruede op for dominansen i anden halvleg, og det gav hurtigt Teemu Pukki to muligheder, men angriberen manglede skarphed og misbrugte.

Kvaliteten var dog dårlig, og store Brøndby-chancer blev det ikke til.

Efter 74 minutter fik Brøndbys Anthony Jung sit andet gule kort, og han måtte altså forlade banen før tid.

Helsingør forsøgte at reagere med et par offensive indskiftninger og fik også enkelte fine muligheder. Klubben måtte dog se Brøndby løbe med de tre point.

• Superliga FC Helsingør ? Brøndby IF

NFH blev blæst ud af Boxen: Team Esbjerg i særklasse

Jakob Larsen efter afklapsning: - Det blev mere grimt end nødvendigt

Pryglet ud af Aarhus: Ny øretæve til NFC

Alt for våde marker: De er ærgerlige og frustrerede

Krævede syv års arbejde: Nu er det endelig klar

Nyt stort underskud i Coop: 717 millioner i minus!

Minister i vildrede: "Hvad er det, Lolland vil?"

Afklapsning på banen: Men Birgit, Jessica, Tine og Trine var med til rekordens aften

Brand i ejendom: - Den var godt udviklet, da vi ankom

Frygter for idyllen: Overraskede, kede af det og indignerede