Tottenham-comeback giver et heldigt point mod City

Tottenham-keeper Hugo Lloris var på to skovture, da Manchester City og Tottenham spillede 2-2 i Premier League lørdag. Foto: AP/Dave Thompson

Manchester City satte en 2-0-føring over styr og måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Tottenham i Premier League.

Manchester City var klart bedst på dagen, men smed en 2-0-føring og måtte nøjes med 2-2 mod Tottenham i Premier League lørdag.

Dermed har City ikke formået at besejre Tottenham i de to klubbers seneste fire møder i ligaen, hvor City har tabt de tre opgør.

Chelsea kunne uden at spille juble mest lørdag, da både Liverpool, Manchester City, Tottenham og Manchester United satte point til i ligaen.

Tottenham nåede op på 46 point på andenpladsen, men Chelsea topper med seks point mere og en kamp i baghånden. Liverpool er nummer tre med 45 point.

Tottenham-keeper Hugo Lloris var dybt impliceret i begge Manchester Citys scoringer med fæle drop i anden halvleg.

Første halvleg endte uden scoringer efter tung City-dominans med flere store chancer, hvor Hugo Lloris dog klarede fornemt.

Fire minutter inde i anden halvleg kom City så fortjent foran, og Lloris indledte fem rædsomme minutter.

Først gik målmanden helt skævt af en lang bold fra Kevin De Bruyne. Lloris stormede ud af sit mål og ville parere med hovedet. I stedet headede målmanden bolden ind på Leroy Sane, som så kunne score i et tomt mål.

Fem minutter senere droppede Lloris atter, da han ikke kunne holde et indlæg. Opmærksomme De Bruyne var hurtigt over bolden og øgede til 2-0 på riposten.

Føringen var fortjent.

Manchester City var i kontrol i det meste af kampen og tvang blandt andet gæsterne til at gå tilbage til en forsvarskæde på fire mand.

Tottenham kom ikke til meget, men fire minutter efter Citys anden scoring smed Kyle Walker bolden ind i Citys felt, hvor unge Dele Alli sikkert headede den i mål til 1-2.

Så var opgøret pludselig åbent igen.

Tottenham måtte trække skadede Toby Alderweireid ud med en halv time igen, og dermed var gæsterne uden sine to belgiske forsvarsstyrmænd, da Jan Vertonghen i forvejen var ude med en skade.

Christian Eriksen var ganske anonym i opgøret, men med 13 minutter igen fandt danskeren smart Harry Kane, der med hælen sendte bolden videre til indskiftede Heung-Min Son, som udlignede til 2-2.

Manchester Citys nyindkøb Gabriel Jesus blev sendt på banen med otte minutter igen, og brasilianeren viste sig farlig fra første sekund.

Han nåede også at have bolden i nettet, men var i offsideposition, og City måtte ærgre sig, da opgøret blev fløjtet af.