United-komet sætter rekord med debutscoring for England

Marcus Rashford blev med sit mål mod Australien den yngste spiller, der har scoret i sin debut for England.

Manchester Uniteds teenageangriber Marcus Rashford fortsætter med at imponere med sin farlighed foran modstandernes mål.

Efter en stribe forårsmål for sin klub fulgte Rashford fredag aften op ved at gøre sig til den hidtil yngste spiller, der har scoret i sin landsholdsdebut for England, da han sørgede for englændernes første scoring i 2-1-sejren i en testkamp mod Australien.

Rashford skulle bruge mindre end tre minutter som landsholdsspiller, inden han havde scoret sit første mål. Et indlæg fra Raheem Sterling blev rettet af, og så flugtede angrebstalentet kuglen fladt i Australiens mål.

Med en alder på 18 år og 208 dage slog Marcus Rashford dermed en 77 år gammel rekord sat af Tommy Lawton som den yngste spiller til at score i sin debutlandskamp.

Samtidig presser han sig ind på tredjepladsen på listen over yngste målscorere for England. Kun Wayne Rooney og Michael Owen var yngre, da de scorede deres første landskampsmål.

Netop Rooney var manden bag Englands 2-0-scoring mod australierne, da han ti minutter efter pausen huggede bolden tørt i nettet på et nyt forarbejde fra Sterling.

Da lignede det en sikker engelsk sejr, men Tottenham-spilleren Eric Dier fik med et lettere bizart selvmål skabt en smule spænding i slutfasen.

Få minutter efter han var kommet på banen, kastede Dier sig helt upresset frem og pandede bolden i sit eget mål til australsk 1-2-reducering.

Mere blev det dog ikke til, og dermed kunne Roy Hodgsons mænd notere endnu en sejr i forberedelserne til EM-slutrunden i Frankrig.

Det samme kunne Nordirland, der hentede en stensikker 3-0-gevinst over Hviderusland, mens Irland måtte nøjes med 1-1 mod Holland.