Vi bruger cookies!

folketidende.dk anvender cookies til at give dig en god oplevelse, og til at huske dine indstillinger, gemme statistik og til at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Hvis du klikker på et link på www.folketidende.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere
mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik
Skuespiller James Gandolfini nåede at modtage tre Emmy-priser for sin rolle som gangsterbossen Tony Sopranos fra New Jersey. Gandolfini døde som 51-årig af et hjertestop i 2013.
Skuespiller James Gandolfini nåede at modtage tre Emmy-priser for sin rolle som gangsterbossen Tony Sopranos fra New Jersey. Gandolfini døde som 51-årig af et hjertestop i 2013.
Foto: /ritzau/AP/Barry Wetcher/arkiv

Udland

QUIZ: Hvor stor en The Sopranos-fan er du?

Test din viden om mafiabossen Tony og de andre karakterer i David Chases hitserie "The Sopranos" her.




14. september 2017 kl. 02:58 Af /ritzau/

Annonce

Skuespilleren Frank Vincent, der er bedst kendt for sin rolle som gangsterbossen Phil Leotardo i tv-serien "The Sopranos", er onsdag død 78 år gammel.

Her kan du teste din viden om "The Sopranos", som magasinet Rolling Stone har kåret som den bedste tv-serie nogensinde:

1. Hvem er Jimmy Smash?

a: En af Juniors lejemordere.

b: En af Tonys gamle skolekammerater fra nabolaget.

c: Anthony Jr.'s kaldenavn på sit fodboldhold.

2. Hvem dræber Brandon Fallone?

a: Mickey Palimice.

b: Junior Soprano.

c: Tony Soprano.

3. Hvem fortæller Artie, hvad der i virkeligheden skete med restauranten Vesuvio?

a. Livia Soprano.

b. Meadow Soprano.

c. Christopher Moltisante.

4. Hvad hedder væddeløbshesten, som Tony og Ralphie er medejer af?

a: Pasta Fazool.

b. Jimmy Smash.

c: Pie-O-My.

5. Hvilken Sopranos-karakter bliver først dræbt?

a: Richie Aprile.

b: "Big Pussy" Bompensara.

c: Chucky Signore.

6. Hvorfor bliver Patsys tvillingebror dræbt?

a: Fordi han har sex med en af Meadows klassekammerater.

b: Fordi han fortæller familiehemmeligheder til Junior.

c: Fordi han er for åbenmundet, om at Livia har forsøgt at få Tony dræbt.

7. Hvad hedder Ralphies kæreste, som arbejder på stripklubben Bada Bing?

a: Theresa.

b: Tracey.

c: Gloria.

8: Hvilket dyr drømmer psykiater Jennifer Melfi, at Tony er?

a: En kamphund.

b: En tyr.

c: En kat.

9: Hvem sagde, "de føderale agenter er så langt oppe i min røv, at jeg kan smage Brylcreem"?

a: Corrado "Junior" Soprano.

b: Tony Soprano.

c: Arti Bucco.

10: Hvilken "The Sopranos"-stjerne spiller med i filmen "The Godfather: Part II"?

a: James Gandolfini.

b: Nancy Marchend.

c: Dominic Chianese.

Svar: 1:b, 2:a, 3:a, 4:c, 5:c, 6:c, 7:b, 8:a, 9:a, 10:c.

Kilde: AbsurdTrivia




KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

Folkeskolerne i… 17. november 2017 kl. 18.52

AF: JENNIFER GARNETT

Hvorfor taler vi ikke om… 17. november 2017 kl. 17.39

AF: PER HØYEM

Vindmøller på Lolland 16. november 2017 kl. 17.22

AF: BENT HANSEN

Hvad blev der af de gode løfter? 16. november 2017 kl. 12.25

AF: LINDA SOMMER

Linda Sommer i regionen 15. november 2017 kl. 21.28

AF: KJARTAN BORCHSENIUS

Opråb til borgerne i… 15. november 2017 kl. 10.28

Annonce