Annonce
Underholdning

Søndag den. 14. februar – en hyldest til kærligheden

Valentinsdag 14. februar er lige rundt om hjørnet, og i den anledning er mænd og kvinder i fuld gang med at finde den perfekte valentinsgave til deres udkårende. Butikkerne har et væld af røde roser og små bedårende kort med bamser og hjerter, der er ude på at gøre folk bløde i knæene. Valentinsdag er den perfekte dag til at vise din kærlighed til den person, du holder allermest af.

Nogle mennesker vil måske mene, at valentinsdag er en dårlig mærkedag vi i Danmark, har taget til os fra det mærkedagselskende USA, så butikkerne kan sælge et væld af chokolade, blomster og alt andet formet som hjerter. Men valentinsdag siges faktisk at være ældre end den første Interflora, og have rod tilbage til år 498 i Rom, hvor en præst ved navn Valentin i hemmelighed viede unge elskende, da ægteskaber på dette tidspunkt var forbudt. Det er også svært at komme uden om, at de fleste, mænd som kvinder, vil blive glad over at modtage en gave fra deres udkårende.

Flere danske webshops har nogle gode bud på den perfekte valentinsgave. Pi-cph.dk har et stort udvalg af skønne smykker fra blandt andet Julie Sandlau, Stine A og Maanesten. De vil med garanti gøre din kvinde blød i knæene. Til manden der har alt kan en god gammeldags undervognsbehandling af bilen være et godt bud, hvis altså han har en bil. Ellers har det nye elektroniske lavprisvarehus POWER en lang række produkter, der passer ind hos en mand. Hvis du blot ønsker at lave noget sammen på dagen, eller både vil have kærestetid og give en gave, så kan du finde idéer fra listen herunder.

Tips til den perfekte valentinsdag
- Spis ude. Restaurantbesøg kan til hver en tid skab rammer for en hyggeaften med din udkårende. Flere restauranter pynter op til den store kærlighedsaften med blomster, hjerter og levende lys.

- Skriv en kærlighedshilsen. Dette kan være en sød gestus, der viser din kæreste eller ægtefælle hvor meget du holder af ham eller hende. Skriv de ting ned du elsker ved ham eller hende, og hvor meget du værdsætter jeres forhold.

- Genoplev jeres minder. Har I været sammen i 5,10 eller 20 år? Så har I med garanti oplevet en masse sammen. Hiv tingene op fra gemmerne, træk en flaske rødvin op og brug aftenen på at se på billeder, tale om jeres minder og ikke mindst skabe et nyt.

- Lav en overraskelse. Elsker din udkårende overraskelser? Så find på noget du ved der vil glæde ham eller hende. Det kan være en tur i biografen for at se den film han har talt om længe, eller endelig få givet hende den omgang massage, hun altid går og taler om.

- Gør noget aktivt. Løb en tur, tag ud og klatre, gå en tur ned i nærmeste skov eller park og generelt bare nyd den dag I har sammen udenfor.

- Giv en buket blomster. Klassikeren over dem alle. Denne idé er nok mest målrettet mændene. Køb en buket røde roser eller hendes yndlingsblomst og vis hende, at du tænker på hende.

- Grin og snak. Det vigtigste ved valentinsdag er at sætte pris på hinanden. Tal sammen og bliv mindet om de ting I elsker ved hinanden.

  • valentinsdag
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

Lokal nyt

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Lolland-Falster

"På røven i Nakskov"? - Det kan man godt glemme alt om

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

Lokal nyt

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Lolland

Store Lalandia-planer: Udvider for at udnytte potentialet

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

Annonce
Annonce
112

105 taget i fartkontroller

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

Indland

Over 100.000 danskere vil gøre noget godt for klimaet torsdag

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Guldborgsund

Kvinde dræbt af tog på Falster: Advarsel kom for sent

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere

112

Klip og bøder på Vestlolland