Auri Skarbalius: Jeg har været for dårlig

Cheftræner Auri Skarbalius fra fodboldklubben Brøndby IF taler ofte om en proces og beder til omverdenens tålmodighed, når han bliver konfronteret med nederlag og andre dårlige resultater.

12. August 2012, 11:00
Af /ritzau/

Men nu erkender han, at han ikke har været god nok til at lære sine spillere at vinde fodboldkampe. Det siger han i et interview, hvor han endnu engang fortæller om den spillestil og det projekt, som Brøndby er i gang med at implementere.

- Vi kan dog ikke leve med, at der ikke kommer resultater. Jeg har været dårlig i den kunst at få et resultat bare engang imellem. At vi ikke engang får uafgjort, men bliver ved med at tabe, siger Skarbalius til Jyllands-Posten.

Og træneren svarer "ja" til spørgsmålet om, hvorvidt han selv bærer ansvaret.

- Man vinder ikke fodboldkampe på grund af det, træneren ved, men det spillerne har lært. Når man taber, er det fordi, jeg ikke har været dygtig nok til at lære dem, hvordan man vinder, siger Skarbalius.

Søndag spiller Brøndby hjemme mod Sønderjyske, som er kommet ganske godt fra start i Superligaen, mens Brøndby ligesom i slutningen af sidste sæson ligger nede omkring nedrykningsstregen.

Selv om Skarbalius føler, at han har støtte fra både spillere og sportsdirektør, ved han, at der snart skal resultater til for ikke at ryge på porten.

- Jeg må indrømme, at jeg overlever ikke som træner, hvis jeg bliver ved med at sige proces, og at spillerne skal have tid og plads, siger han.

Søndagens kamp mod Sønderjyske spilles klokken 17.

/ritzau/

Det vil i dag ikke være muligt at kommentere på indhold på folketidende.dk, grundet en systemopdatering. Det vil igen i morgen fra kl. 07.00 være muligt at give dine kommentarer til vores indhold.

Mere Sport

Skadet Arsenal-målmager er ude i fire måneder

Arsenal-angriberen Olivier Giroud vil i de kommende fire måneder...

Samuel Eto'o stopper på Camerouns landshold

Den 33-årige fodboldstjerne Samuel Eto'o fra Cameroun har...

Wozniacki slår hviderussisk hardhitter i New York

Caroline Wozniacki fortsætter sit lovende spil ved US Open, hvor den...

Damedouble skulle lige have startet maskinen ved VM

Der var store smil hos Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen, da...

Zanka om sin brøler: Jeg var ikke noget værd

Midterforsvareren Mathias "Zanka" Jørgensen kom til at...

Solbakken: Vi var sat skakmat efter seks minutter

FC København-træner Ståle Solbakken håber, at hans spillere tager...