Balletmester Hübbe styrede Day's modeller

Mange kender Nikolaj Hübbe for sin rolle ved dommerbordet i Vild med dans, men torsdag aften var han at finde i Tap 2 i Carlsberg Byen, hvor det danske brand Day Birger Et Mikkelsen havde overtalt ham til at hjælpe på catwalken.

10. August 2012, 01:10
Af /ritzau/

I stedet for at gå på catwalken som traditionen foreskriver, kom modellerne ind og stillede sig foran de mange gæster. Her gik Hübbe rundt imellem dem og løftede en arm, skubbede modellernes hår tilbage og sørgede for, at de endte i den rette posering.

Den københavnske modeuge er i fuld gang, og torsdag var for mange modeskribenter og kendisser en dag med en fyldt kalender. Fra Alt For Damernes prisuddeling fra morgenstunden gik det slag i slag med shows som Edith & Ella, Stine Goya, Noa Noa og French Connection.

Sent torsdag eftermiddag var en kærkommen gæst tilbage, da designeren Peter Jensen indtog teltet ved Forum med sin nyeste kollektion.

Peter Jensen har holdt pause fra den københavnske modeuge, og bor i øvrigt til daglig i London.

Han nød at være tilbage.

- Det var virkelig skønt. Jeg valgte at holde et show i København nu for at takke dem, der holder af det, jeg laver, fortalte Peter Jensen, der i mellemtiden har vist sine kollektioner frem på modeugen i både Seoul og Moskva.

Aftenen bød også på den voldsomt populære designer Malene Birger, der med lyserøde plastikstole og en kollektion, som hun havde valgt at kalde "The Celebration" (fejringen, red.), måtte tage imod stående applaus fra de mange modefans.

Også Designers Remix, Bruuns Bazaar og Wood Wood fremviste på modeugens anden dag deres bud på foråret og sommerens mode anno 2013.

/ritzau/

Mere Gossip

Dj tjener 370 millioner kroner om året

Måske kan det godt betale sig at lære, hvordan man vender plader og...

Jackie Chan: Min søn har knust mit hjerte

Far er ikke sur, far er skuffet.

Christopher inviterer fans med i seng

Der er utvivlsomt mange danske teenagepiger, som gerne vil ligge ved...

Ung elsker: Madonna minder om min mor

Mor er den bedste i verden, sang danske Victor Cornelius i 1951. Og...

Søn af filmhelt taget med stoffer i blodet

En af verdens mest kendte asiatiske stjerner, skuespilleren Jackie...

Tre danske film er med i Oscar-kapløbet

Tre danske film har stadig muligheden for at blive hædret med en...